mariusz_sti napisał(a):Neste Poznań PB95 4.04(
Troche dalszy przykład, ale jest. Neste Lublin 4,28.
A jak to jest z tym 5 groszy taniej kartą?? to jest na każdej stacjo Neste
www.mazdaspeed.pl
mariusz_sti napisał(a):Neste Poznań PB95 4.04(
Lukano napisał(a):A jak to jest z tym 5 groszy taniej kartą??
zaba132 napisał(a):W Stalowej Woli jest zmowa milczenia, kazdy sprawdza ceny konkurencji i do nich sie dostosowuje... sam pracuje na orlenie to wiem jak jest, u nas jest strasznie drogo
Maciej Loret napisał(a):zaba132 napisał(a):W Stalowej Woli jest zmowa milczenia, kazdy sprawdza ceny konkurencji i do nich sie dostosowuje... sam pracuje na orlenie to wiem jak jest, u nas jest strasznie drogo
U mnie też tak było. Do czasu otwarcia hipermarketu ze stacją benzynową oraz stacją sieci z tańszym paliwem. Ceny automagicznie spały o 30gr/l ...
Lorento napisał(a):Masz brata w Szkocji?
Lorento napisał(a):No tak bracie, przy twoich rocznych przebiegach, zaoszczędzisz rocznie z jakieś 20 zł. lejąc wachę na supremarkecie
Lorento napisał(a):zaoszczędzisz rocznie z jakieś 20 zł.
Maciej Loret napisał(a):jedno odnośnie rocznych przebiegów.
voytecku napisał(a):Lorento napisał(a):Że niby co? Roczny przebieg twojego samochodu ( bo nie twój – jeździ żona ) to 6kkm.
Ile razy mam Ci powtarazac, ze caly czas wklejasz bzdury?
Pozdrawiam,
voytecku.
Maciej Loret napisał(a):Wczoraj minął rok. Przejechane 7263km.
voytecku napisał(a):Lorento napisał(a):Że niby co? Roczny przebieg twojego samochodu ( bo nie twój – jeździ żona ) to 6kkm.
Ile razy mam Ci powtarazac, ze caly czas wklejasz bzdury?
Lorento napisał(a):Co jest bzdurą, że pomyliłem się o 1.263 km? Zdarza się, trudno
Maciej Loret napisał(a):Lorento napisał:
Co jest bzdurą, że pomyliłem się o 1.263 km? Zdarza się, trudno
Nie raz i nie dwa... Ale to szczegół. Dalej piszesz bzdury...
Niestety trzeba nie tylko czytać ale i rozumieć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości