Mateusz L napisał(a):No Mazdy bym w to nie mieszał. Określenie "japońska Alfa Romeo",
Czytałem... Ale to ten sam rodzaj prawdy, co w momencie gdy mój silnik wchodził na rynek – Japończycy twierdzili, że V6 w "6" nie jest potrzebny, bo 2,3R4 jest tak rewelacyjny i podobny do V6...
Mateusz L napisał(a):a także żywe zainteresowanie Mazdami od czasu wejścia 6 GG nie wynika chyba tylko ze statystyk.
Zwykle każda nowość powoduje żywe zainteresowanie...
Mateusz L napisał(a):Nie powiedziałbym-MZR CD uchodzi za naprawdę dobry silnik jak na Diesla z CR.Poza kłopotami z DPF omija go sporo przypadłości, które ma Toyota, VW, MB i wiele innych aut.
Nie wiem co się dzieje w dziale "Diesel", ale to co się z nimi wyprawia w dziale "3,5,6", to wystarczająco dużo...

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) Prywatnie Ci zaś powiem, że działała do 1.04.2005 r. Oficjalnym przedstawicielem Mazda Motor Corporation na Polskę był  IM Autotrade Holding. Mówi to Panu coś?
  Prywatnie Ci zaś powiem, że działała do 1.04.2005 r. Oficjalnym przedstawicielem Mazda Motor Corporation na Polskę był  IM Autotrade Holding. Mówi to Panu coś? 

)
 )