BA Turbo
byl gdzies temat z wykresami z hamowni i Kf mialy jak piszesz po 130 pareGibsong napisał(a):wiem ile mają katalogowo problem w tym że chyba wszystkie mazdy nie trzymają mocy
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny po 10 latach ze 144 miec 13x to i tak ladny wynik.
Top Gear tydzien temu bawil sie Renault Avantime. 6letnie autko z 210KM mialo niecale 160...
Wiec nie narzekac
Top Gear tydzien temu bawil sie Renault Avantime. 6letnie autko z 210KM mialo niecale 160...
Wiec nie narzekac
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Francuskie auta wyjeżdżając z salonu potrafią mieć 10% mniejszą moc niż podaje producent
A co do Myszkiera to jest kawał cwaniaka i oszusta, także nie podniecałbym się nim za bardzo. Kiedyś wysłałem mu turbinę do regeneracji i nieźle mnie w h.....a załadował

A co do Myszkiera to jest kawał cwaniaka i oszusta, także nie podniecałbym się nim za bardzo. Kiedyś wysłałem mu turbinę do regeneracji i nieźle mnie w h.....a załadował

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
speedone napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8243527
Z5 uturbiony ? zeby
ale turbo chyba leży w bagażniku bo Mocy nie przybyło

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):speedone napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8243527
Z5 uturbiony ? zeby
ale turbo chyba leży w bagażniku bo Mocy nie przybyło
To tak jak kiedyś oglądałem eFkę BG 1.6 do sprzedania.
Facet otwiera maskę i mówi: "Panie, auto normalnie rakieta..."

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
strOOs napisał(a):Top Gear tydzien temu bawil sie Renault Avantime. 6letnie autko z 210KM mialo niecale 160...
Wiec nie narzekac
Po wymianie filtrów hamowali jeszcze raz i wyszło 206KM
Za to oryginale hamulce po 6 latach działają w tych samochodach lepiej niż sportowe zestawy za 3000 funtów
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Wymienili filtry, wtryskiwacze i kolektor dolotowy, do tego byl nowy wydech i dopiero 206 koni.Hamulce to dzialaly na pewno lepiej, ale jak zalozyli 18 calowe kola z jakimis ultra szerokimi oponami nie najwyzszej proby to nie dziwne ze zrobili gorszy czas ;]
Bartg napisał(a):Wymienili filtry, wtryskiwacze i kolektor dolotowy, do tego byl nowy wydech
Z tego co ja pamiętam to nic nie wymieniali z tych rzeczy – przeprowadzili tylko porządny przegląd – nawet później powiedział to Jertemy
Bartg napisał(a):ale jak zalozyli 18 calowe kola z jakimis ultra szerokimi oponami nie najwyzszej proby to nie dziwne ze zrobili gorszy czas ;]
Różnica była prawie żadna a za drugim przejazdem wrzucili super gumy i tak wcale nie było wiele lepiej
Rzeczywiście wtryski nowe, dolot seryjny ale nowy, wydechu nie tknęli...
tco_tm napisał(a):Cena jest z kosmosu. Za podobne pieniądze można mieć prawdziwą Mazdaspeed, której wartość kolekcjonerska jest znacznie większa.
Prawda, z usa można za normalne pieniądze mimo wysokiego dolara ściągnąć mx-5 mazdaspeed.
- Od: 13 cze 2008, 13:43
- Auto: MX-5