Skoro kolega XsiX podał namiary na mnie musze wyjaśnić, że to nie ja byłem uczestnikem wypadku. Chodzi tutaj o aadamaj z Trzebini. Ze swojej strony spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej o naszym koledze. Przykra sprawa...
Pozdrawiam,
Adam
www.mazdaspeed.pl
Adam napisał(a):Rozmawiałem z nim i mówił, że czuje sie już dobrze i jutro (środa) wychodzi do domu
Adam napisał(a):Adam hamował przy prędkości 60-70 km/h ale koła lewej strony złapały głęboką koleinę wypełnioną wodą. Madzia wyleciała na lewy pas i została trafiona przez autobus w drzwi/słupek od strony pasażera po czym wylądowała w rowie.
Pozdrawiam,
bajer0 napisał(a):Wiadomo, że wina zawsze leży po środku, ale znając stan naszych dróg jestem w 100% pewien, że ta tragedia by się nie wydarzyła!
Adam napisał(a):bajer0 napisał(a):Wiadomo, że wina zawsze leży po środku, ale znając stan naszych dróg jestem w 100% pewien, że ta tragedia by się nie wydarzyła!
Adam miał wypadek w miejscu, w ktorym dochodzi do tego typu zdarzeń nagminnie. Jeszcze w tym samym dniu doszło tam do kolizji a w następnym dniu do wypadku też ze skutkiem śmiertelnym. Policja twierdzi, że napisała już kilka wniosków do zarządu dróg o poprawę stanu nawierzchni. Niestety bez efektu...
Pozdrawiam,
Adam
Adam napisał(a):bajer0 napisał(a):Wiadomo, że wina zawsze leży po środku, ale znając stan naszych dróg jestem w 100% pewien, że ta tragedia by się nie wydarzyła!
Adam miał wypadek w miejscu, w ktorym dochodzi do tego typu zdarzeń nagminnie. Jeszcze w tym samym dniu doszło tam do kolizji a w następnym dniu do wypadku też ze skutkiem śmiertelnym. Policja twierdzi, że napisała już kilka wniosków do zarządu dróg o poprawę stanu nawierzchni. Niestety bez efektu...
Pozdrawiam,
Adam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości