Przyłapany na gorącym uczynku ...

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez trojanrob » 2 paź 2007, 21:06

MadziaForever napisał(a):Wykonałeś kupe dobrej roboty, ale uważaj na psy.. odrazu widać co zamierzają.. w tym momencie poprosili to niby faceta o ustosunkowanie sie do zarzutów. Nietylko będzie miał czas na wymyślenie historyjki, ale i wie że go sypnełeś. Bądź gotowy żeby mu wpierdo...ć

Hej

Mam wspomaganie w Policji – wstępne ustalenia – akcja w następnym tygodniu :D :D
Dam znać jak było.
Obrazek
pozdrowienia
Robert
Forumowicz

Od: 26 mar 2005, 00:44
Auto: była Millenia S 2.3 V6 24v

Postprzez magicadm » 2 paź 2007, 21:58

trojanrob napisał(a):Mam wspomaganie w Policji – wstępne ustalenia – akcja w następnym tygodniu :D :D
Dam znać jak było.

Nie darujemy Tobie jak akcji Policji nie sfilmujesz :)

Czekamy na filmik :D
Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
Forumowicz

Od: 31 gru 2004, 02:28
Auto: M6 L8 zbyt słabe by się zepsuć

Postprzez Misiek-Bełchatów » 2 paź 2007, 22:30

magicadm napisał(a):Nie darujemy Tobie jak akcji Policji nie sfilmujesz usmiech

Czekamy na filmik

racjaaaaaaaaaa ... na glebe skurwy**** i niech go własny pies w du** zapina !!! <killer>
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez Widelec » 2 paź 2007, 22:42

MadziaForever napisał(a):w tym momencie poprosili to niby faceta o ustosunkowanie sie do zarzutów

chyba nie liczysz na to że facet wiedząc że ktoś go namierzył będzie teraz na tyle głupi żeby dalej rysować? odczeka... sprawa przycichnie... a Ty za jakiś czas będziesz miał całe auto do odnowienia – nie tylko jedne drzwi czy bok :| niestety. takie realia. pozostaje paluchy wtedy powykręcać i wepchnąć do gardła kutasowi...
Forumowicz

Od: 14 maja 2007, 23:13

Postprzez Misiek-Bełchatów » 3 paź 2007, 05:54

Widelec napisał(a):odczeka... sprawa przycichnie... a Ty za jakiś czas będziesz miał całe auto do odnowienia – nie tylko jedne drzwi czy bok ysz niestety. takie realia.

A gó*** prawda, tak samo jak ludzie się boją składać na policję np. zawiadomienie o pobiciu bo boją się zemsty ... miałem kiedyś sytuację że 3 gości mnie skopało bo nie chciałem im dać kasy,tel.kurtki itd. założyłem im sprawę i sam policjant mówił że mam się nie bać bo będą mnie unikać jak ognia ... 2 braci mieszka ze 3 bloki ode mnie i mnie, nikomu z mojej rodziny jak i autku nic się nie stało. A poza tym koleś się nie odważy bo nie będzie wiedział czy znów nie jest nagrywany i jeśli nawet coś takiego miałoby miejsce to jest pierwszym podejrzanym.
Forumowicz

Postprzez MadziaForever » 3 paź 2007, 14:52

Misiek-Bełchatów napisał(a):
Widelec napisał(a):odczeka... sprawa przycichnie... a Ty za jakiś czas będziesz miał całe auto do odnowienia – nie tylko jedne drzwi czy bok ysz niestety. takie realia.

A gó*** prawda, tak samo jak ludzie się boją składać na policję np. zawiadomienie o pobiciu bo boją się zemsty ... miałem kiedyś sytuację że 3 gości mnie skopało bo nie chciałem im dać kasy,tel.kurtki itd. założyłem im sprawę i sam policjant mówił że mam się nie bać bo będą mnie unikać jak ognia ... 2 braci mieszka ze 3 bloki ode mnie i mnie, nikomu z mojej rodziny jak i autku nic się nie stało. A poza tym koleś się nie odważy bo nie będzie wiedział czy znów nie jest nagrywany i jeśli nawet coś takiego miałoby miejsce to jest pierwszym podejrzanym.

Przecież on dokładnie tak napisał :|
Ja w każdym razie chciałbym się mylić i wierzyć że psy rysownikowi jeszcze niedoniosły... i że to faktycznie będzie dlaniego zaskoczenie i gleba. Powodzenia
Forumowicz

Od: 10 mar 2007, 17:55
Auto: 626 GEA 2,0 DOHC

Postprzez Misiek-Bełchatów » 3 paź 2007, 14:56

MadziaForever napisał(a):Przecież on dokładnie tak napisał

no nie do końca ... Widelec napisał że za jakiś czas znów będzie auto porysowane, a mnie się wydaje że koleś już się do auta nie zbliży.
Forumowicz

Postprzez trojanrob » 3 paź 2007, 18:24

Misiek-Bełchatów napisał(a):
MadziaForever napisał(a):Przecież on dokładnie tak napisał

no nie do końca ... Widelec napisał że za jakiś czas znów będzie auto porysowane, a mnie się wydaje że koleś już się do auta nie zbliży.

Już 3 razy przechodził nic nie robiąc. Zmieniłem miejsce kamery i cierpliwe poczekam.
Bez względu na to czy jeszcze porysuje i tak go zwiną (znajomi policjanci) – chodzi o dane personalne i adresowe abym mógł złożyć doniesienie i wniosek o wszczęcie postępowania wobec tego gościa do właściwego terytorialnie komisariatu .

Kiedyś walczyłem z 5 rodzinami które robiły imprezki 3-4 dni w tygodniu przez 1.5 roku (to było jak jszcze były kolegia ds wyroczeń). Prośby nie skutkowały to ich udupiłem :
kumpel-policjant dokładnie powiedział co robić i mówić i mam spokój. Oczywiście niestem wredny typ – imieninki urodzinki i podobne okazyjne święta to rozumiem ale maratony <killer>

Myślę, że z gościem sobie spokojnie poradzę. Karny karnym , a z cywilnego też z nim pojadę.
Obrazek
pozdrowienia
Robert
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 3 paź 2007, 18:34

trojanrob napisał(a):Karny karnym , a z cywilnego też z nim pojadę.

tak trzymać :D
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez jazzzy » 3 paź 2007, 18:36

Grzyby napisał(a):
trojanrob napisał(a):Karny karnym , a z cywilnego też z nim pojadę.

tak trzymać :D

a potem tv <lol> niech zrobia reportaz o osiedlowym maniaku co rysowac lubi to facetowi sie juz odechce calkowicie jak wszyscy zaczna go negatywnie kojazyc
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 00:43

Postprzez krzynio » 4 paź 2007, 08:20

trojanrob napisał(a):Już 3 razy przechodził nic nie robiąc.
Słuchaj ja tam detektywem nie jestem ale oglądając te filmiki to wydaje mi się że "rysownikowi" chodzi o to że samochód stoi kołami na jasnych płytkach czyli miejscu dla przechodniów !!! widać to na filmikach, natomiast filmik 8 i 9 samochód stoi prawidłowo i nic nie robi !!!! zobacz !! Spróbuj postawić samochód tak jak wcześniej to będziesz miał kolejny materiał ;)
Tak mi się wydaje?????
Mniam GTR ;) 1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Forumowicz

Od: 19 lis 2003, 12:32
Auto: wściekłe 323 GTR :) i mniej wściekłe 323 GTR :)))

Postprzez trojanrob » 4 paź 2007, 20:06

krzynio323f napisał(a):
trojanrob napisał(a):Już 3 razy przechodził nic nie robiąc.
Słuchaj ja tam detektywem nie jestem ale oglądając te filmiki to wydaje mi się że "rysownikowi" chodzi o to że samochód stoi kołami na jasnych płytkach czyli miejscu dla przechodniów !!! widać to na filmikach, natomiast filmik 8 i 9 samochód stoi prawidłowo i nic nie robi !!!! zobacz !! Spróbuj postawić samochód tak jak wcześniej to będziesz miał kolejny materiał ;)
Tak mi się wydaje?????

Też tak myślałem.
Przestawiałem na płytki i przechodził 2 razy i też nic nie robił.
Obrazek
pozdrowienia
Robert
Forumowicz

Postprzez Czacha » 4 paź 2007, 20:23

Może czyta forum?
Wyłącz światła – włącz myślenie
Nareszcie zamontowane dzienne <jupi> ....... Moja Madzia :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Forumowicz

Od: 15 kwi 2007, 23:30
Auto: 323C (BA) 1.5i 16V '97

Postprzez MadziaForever » 4 paź 2007, 20:23

Dostał cynk? :|
Forumowicz

Od: 10 mar 2007, 17:55
Auto: 626 GEA 2,0 DOHC

Postprzez Misiek-Bełchatów » 4 paź 2007, 20:30

Na filmikach jasno widać co robił, a jeśli nawet wie że został nagrany to chyba nic to nie zmienia ...
trojanrob
Napisz do tvn-u, wyślij im wstępnie ze 2 filmiki i myślę że sprawa ruszy z kopyta bo policja nie wiem na co czeka ...
Forumowicz

Postprzez banan11 » 5 paź 2007, 12:40

żebyś tylko nie dostał przy tym mandatu za złe parkowanie :D... Wiadomo – wszystko u nas jest możlwe
Obrazek
Forumowicz

Od: 11 lip 2006, 19:39
Auto: Coupe v6 (Już nie 323F BA '97)

Postprzez trojanrob » 6 paź 2007, 00:35

banan11 napisał(a):żebyś tylko nie dostał przy tym mandatu za złe parkowanie :D... Wiadomo – wszystko u nas jest możlwe

Nie ma takiej możliwości. Stojąc na płytkach chodnikowych zostawiam 1.6m przejścia.
Obrazek
pozdrowienia
Robert
Forumowicz

Postprzez Widelec » 6 paź 2007, 10:02

a znaków na drodze tam nie było z zakazem zatrzymywania się? :] ps. te 1,6 to do krawędzi lusterka mierzyłeś czy do blach <lol>
Forumowicz

Od: 14 maja 2007, 23:13

Postprzez ghostfaceone » 6 paź 2007, 14:11

trojanrob napisał(a):Kiedyś walczyłem z 5 rodzinami które robiły imprezki 3-4 dni w tygodniu przez 1.5 roku (to było jak jszcze były kolegia ds wyroczeń). Prośby nie skutkowały to ich udupiłem :
kumpel-policjant dokładnie powiedział co robić i mówić i mam spokój. Oczywiście niestem wredny typ – imieninki urodzinki i podobne okazyjne święta to rozumiem ale maratony

Moze to ktos z tych rodzin ?
205 ----> E36 -----> 323f
Obrazek
Obrazek
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... ht=#626802 Moja kochana
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 11:25
Auto: 323f 1.8 DOHC 16v 91r/BA GT V6

Postprzez trojanrob » 7 paź 2007, 10:07

Widelec napisał(a):a znaków na drodze tam nie było z zakazem zatrzymywania się? :]
ps. te 1,6 to do krawędzi lusterka mierzyłeś czy do blach <lol>

Znaków brak.
Od lusterka.

Ale nawet gdyby autko było źle zaparkowane to nie ma prawa rysować. Może wezwać Policję lub Straż Miejską.

ghostfaceone napisał(a):Moze to ktos z tych rodzin ?

Raczej nie (tamta sprawa była ok. 4 lata temu), ale świat jest mały.
Obrazek
pozdrowienia
Robert
Forumowicz