Dominator napisał(a):nie chcesz isc z dynamiką wyzej od Mazdy?
tzn?
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):Dominator napisał(a):nie chcesz isc z dynamiką wyzej od Mazdy?
tzn?is200 ma ma mocniejszy silnik i napęd RWD. to nie jest lepsza dynamika?
Mieczyslaw napisał(a):IS super auto, a idac Dominator takim torem to jesli zalozmy masz auto 200konne to nastepne byloby 300?
Fans napisał(a):Funkcja snow wystepuję przy automatycznej skrzyni biegów. Mój znajomy miał taką opcję w avensis-ie T22 rocznik 99r. w benzynie przy automatycznej skrzyni biegów.
loockas napisał(a):a się ostatnio zakochałem w Legacy lub w Outbacku
Mieczyslaw napisał(a):Oczywiscie trzeba sie przyzwyczaic do auta, wyczuc i najlepiej kupic w sezonie wiosenno-letnim i wtedy w razie deszczu zobaczyc jak sie bedzie wszystko sprawowalo i wyrobic sobie nawyk kontrolowania i zachowania w poslizgu. Wiadomo na zakretach delikatnie pusczac gaz bo zarzuci, nie dodawac gwaltownie bo oberek murowany
może i tak. ale ja na przykład należe do ludzi którym ta cała elektronika PRZESZKADZA. w zimę notorycznie wyłączam TCS npgrabu122 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Oczywiscie trzeba sie przyzwyczaic do auta, wyczuc i najlepiej kupic w sezonie wiosenno-letnim i wtedy w razie deszczu zobaczyc jak sie bedzie wszystko sprawowalo i wyrobic sobie nawyk kontrolowania i zachowania w poslizgu. Wiadomo na zakretach delikatnie pusczac gaz bo zarzuci, nie dodawac gwaltownie bo oberek murowany
W dobie rozbudowanej elektroniki dbającej o bezpieczeństwo czynne (ASR, ESP itp.) na zachodzie niejedna "gospodyni domowa" jeździ w zimie 200-konnym BMW i zapewniam Cię, że nawet nie ma pojęcia i nie obchodzi jej to, które koła są napędzane
Radex napisał(a):należe do ludzi którym ta cała elektronika PRZESZKADZA. w zimę notorycznie wyłączam TCS
grabu122 napisał(a):na zachodzie niejedna "gospodyni domowa" jeździ w zimie 200-konnym BMW i zapewniam Cię, że nawet nie ma pojęcia i nie obchodzi jej to, które koła są napędzane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości