dawidos02 napisał(a):mam mazde 6 z 2005 2.0 diesel 136KM wracajac nia z niemiec i jadac roznymi predkosciami w przedziale 160-215km/h komputer nie pokazywal sredniej wiecej niz 6 litrow ropy na 100km.
Nie przejmuj się. Da się ten komputer poprawić, tak by wskazywał mniej wyimaginowane wyniki. Poszukaj na Forum linka.
dawidos02 napisał(a):bylo to moje pierwsze 800km jazdy tym autem i moge powiedziec zdecydowanie ze auta takie jak mondeo czy passat czy audi moga tylko powachac piekny zapach spalin z mojej rury))).
Nadajesz się do tego Forum. Poważnie...
dawidos02 napisał(a):jadac po autko – mazde – jechalem fordem monde 2003 2.0 diesel 116km o przeb 140tys -fajnie jechal ale kierownica wytarta, wyswietlacz na brzydkim radiu nie dziala, przyspieszajac szarpie skrzynia silnik porownywalnie do mazdy – glosno pracuje i wogole dobrze ze nie kupilem mondeo.
Taaak... Dawno, dawno temu jeden koleś wyskoczył z samolotu lecącego na wysokości kilku kilometrów nad ziemią... Bez spadochronu ... I przeżył... Polecam skakanie bez spadochronu...
dawidos02 napisał(a):chcialem kupic tez od kolegi bo pewny samochod: passat 2001 1.8 TURBO + GAZ 150KM – fajne zadbane odbajerowane – dobrze ze go nie kupilem...
Dokładnie. Musiałbyś wówczas napisać, że wąchasz spaliny z Mazdy..
dawidos02 napisał(a):ps. mam silnik 20 diesel 16v 136KM rok 2005 i czy mogby mi ktos powiedziec czy jest w nim pasek rozrzadu czy łancuszek rozrzadu???????
Nie chciałbyś spróbować powęszyć na Forum?
Albo poczytać service manual?