Piotrek napisał(a):a inni idioci chyba na znak protestu jezdza na dlugich...
ciezko wyplewic takie chwasty ze spoleczenstwa
No, tych jest chyba najwięcej
Jeszcze inni na przeciwmgielnych
grunt, że teraz wszystkich widać, bo do tej pory to cienko www.mazdaspeed.pl
ciezko wyplewic takie chwasty ze spoleczenstwa
grunt, że teraz wszystkich widać, bo do tej pory to cienko 

organo napisał(a):Dlugich bo sa o wiele lepsze poniewaz swieca pod innym kątem i lepiej spelniaja swoja role w dzien.
Piotrek napisał(a):tylko czekac az zaczna jezdzic na awaryjnych – kto wie, co im w serwisie powiedza
nie mogę 

organo napisał(a):Piotrek napisał(a):a inni idioci chyba na znak protestu jezdza na dlugich...
niekoniecznie na znak protestu wiele roznych servisow jak i renomowanych firm poleca jazde w dzien wlasnie na swiatlach Dlugich bo sa o wiele lepsze poniewaz swieca pod innym kątem i lepiej spelniaja swoja role w dzien.
ja do takiego serwisu raczej bym się nie wybrał a tych co na długich jeżdżą bym na 5 minut przez autem z długimi postawił, a niech se ślepną... 

Briareos napisał(a):stojąc pod odpowiednim kątem światła mijania "maskują" włączony kierunkowskaz.

organo napisał(a):Czolgista nawet sama hella w jakim artykule zaleca jazde w dzien na swiatlach drogowych a nie na krotkich i do tego oczywiscie zalecaja jednaka zakup swoich swiatel do jazdy dziennejpozatym bylo cos kiedys na onecie artukul o lepszym stosowaniu swiatel drogowych w dzien
Piotrek
w dzien cie razą swiatla drogowe? mie to raza w nocy baranow ktorzy nie potrafia lub niechca ustawic sobie porzadnie swiatel

Czolgista napisał(a):kurcze, szczeże mówiąc nie wiem jak po drogach jeździsz ale większość aut na drogowych nawet w dzień razi i to mocno. Ja robie niewielkie trasy a codzień kilku spotykam takich, którzy mnie oślepiają (nie jest to taki efekt jak w nocy ale gorzej przez chwile sie widzi a wkierunku auta na drogowych spojrzeć nie można...)

organo napisał(a):w dzien cie razą swiatla drogowe
organo napisał(a):ci kierowcy chca byc jescze bardziej widoczni
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości