Giełda
Chce ktoś zamek klapy tylnej z Jspeca do MX-6?
Jest na sprzedaż akurat za całe 90zł z przesyłką z USA.
Zyg, nie mam aktualnie żadnej gałki Mazdaspeed na stanie. Wszystkie poszły jak ciepłe bułeczki, ale musisz się liczyć z kwotą ok. 290zł ze wszystkim (kupno w Japonii, transport w Japonii do pośrednika, cło itd.). Pod koniec miesiąca sprowadzę z Japonii ok. 10 gałek, takich jak te:
Gałki pochodzą z fabrycznych pakietów Touring Kit A-Spec. Ta pierwsza była np. w MX-3. Ta druga "solniczka" w fabrycznej BA i MX-6.

Gałki pochodzą z fabrycznych pakietów Touring Kit A-Spec. Ta pierwsza była np. w MX-3. Ta druga "solniczka" w fabrycznej BA i MX-6.
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m69689237 – prawie kompletne oznaczenie tylnej klapy do eunosa 500 (Xedos 6), z tego co szukalem wczesniej raczej problematyczne do dostania. Do kompletu brakuje znaczka z napisem eunos. Przedni grill to nie problem, poza tym w eunosach 500 byly, takze niklowane nakladki na progi z napisem 'eunos' (zamiast 'xedos').

pawelMX6 a są gdzieś tam składane lusterka elektrycznie do 626GE??

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
bazyl wspaniały, są czerwone. Mój bardzo dobry znajomy w USA ma takie:
Już pytam o cenę.

Już pytam o cenę.
Ok, ale te na zdjęciu to są od 626 czy MX6??, bo od MX nie podejdą. No i jeszcze potrzebny by był włącznik tego bajeru. Ten pstryczek gdzie wogóle jest zamontowany w oryginale??
PS: te na zdjęciu to nawwet mi kolorem by pasowały
PS: te na zdjęciu to nawwet mi kolorem by pasowały

bazyl wspaniały, od MX-6. Przycisk też jest za 15$. Czemu jak miałem swoje na sprzedaż to nie pisałeś?
Cały komplet miałem tanio
Przycisk jest zamontowany na desce rozdzielczej – taki ze strzałką.
Paweł poszukuję broszury Mazdaspeed dla mx-3.
Masz może namiary na jakieś rarytaski do az-3?
Masz może namiary na jakieś rarytaski do az-3?
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
pawelMX6 napisał(a):Brać? I tak zalicytowałem
Tutaj jest reszta:
emblemat na grill
napis Eunos na tylną klapę
Pawel na razie nie jestem zdecydowany (tzn chyba bym chcial ale nie wiem czy mnie stac
EDIT: w przypadku xedosa 6 raczej trzeba zakupic caly grill z emblematem Eunos – z przeszczepem moze byc problem.
jarek.6s napisał(a):Paweł poszukuję broszury Mazdaspeed dla mx-3.
No patrz – a jak miałem to nikt nie chciał
sq2jul, masz rację, grille są dość często i kosztują ok. 500-2500 jenów (6$-29$). Za komplet tych emblematów na tył wyjdzie ok. 80zł.
Ok. 290zł ze wszystkim (kupno w Japonii, prowizja pośrednika, transport i cło).
Pawel a ile takie cudo by kosztowalo
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Carbon-Fiber-Dash-Kit-Mazda-Miata-MX-5-2001-2005_W0QQitemZ270406539722QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3ef57c59ca
ile wyjdzie ze wszystkimi oplatami jak dostane je do lapki
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Carbon-Fiber-Dash-Kit-Mazda-Miata-MX-5-2001-2005_W0QQitemZ270406539722QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3ef57c59ca
ile wyjdzie ze wszystkimi oplatami jak dostane je do lapki
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako, od nich nie da rady, ponieważ nie oferują wysyłki zagranicznej. Jakąś inną aukcję znajdź
Natomiast w przybliżeniu wyszłoby ok. 270-300zł ze wszystkim.
Trochę papieru:
1. plakat Mazda BF GTX z zimowego rajdu
2. zdjęcie Mazda BG Rajd Szwecji 91
3. zdjęcie Tommi Makinen Mazda 323 GT
4. zdjęcie 323 BF w locie
Trochę papieru:
1. plakat Mazda BF GTX z zimowego rajdu
2. zdjęcie Mazda BG Rajd Szwecji 91
3. zdjęcie Tommi Makinen Mazda 323 GT
4. zdjęcie 323 BF w locie
pawelMX6 napisał(a):jarek.6s napisał(a):Paweł poszukuję broszury Mazdaspeed dla mx-3.
No patrz – a jak miałem to nikt nie chciałBroszurę możesz pobrać z klubowego Działu Download
sq2jul, masz rację, grille są dość często i kosztują ok. 500-2500 jenów (6$-29$). Za komplet tych emblematów na tył wyjdzie ok. 80zł.
Pawel jezeli bedzie mozliwa platnosc pod koniec tego lub na poczatku przyszlego miesiaca to biore (rozumiem, ze to jest koncowa cena z przesylka?). Co do tego znaczka z ebaya (emblemat Eunos) nie da sie wyszukac czegos w lepszym stanie – ten jest taki troche poharatany
pawelMX6 napisał(a):Mako, od nich nie da rady, ponieważ nie oferują wysyłki zagranicznej. Jakąś inną aukcję znajdź oczko Natomiast w przybliżeniu wyszłoby ok. 270-300zł ze wszystkim.
ok, dzieki, cos tam wyszukam innego
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako, jeśli uparłbyś się na ten zestaw to mogę poprosić znajomego w USA o kupno. Wtedy 39,98$ do niego + wysyłka do Ciebie ok. 40$. Jakby co to tutaj jest druga aukcja – 134$ z wysyłką do Polski.
pawelMX6 daj znać kiedy namierzysz lusterka do 626 + przycisk.
Tylko podaj mi jeszcze ile to by kosztowało, bo tysiaka raczej nie dam za lusterka
Tylko podaj mi jeszcze ile to by kosztowało, bo tysiaka raczej nie dam za lusterka