Gibsong napisał(a):Maserati po raz kolejny podkreślam odpada.
Bartg napisał(a):maserati, a gdzie to odbudujesz
Eeee...grunt to pozytywne myślenie :p
www.mazdaspeed.pl
Gibsong napisał(a):SZ nie może mieć transaxle i napędu na przód to kompletnie bez sensu byłoby, imo to nowe nadwozie posadzone na napędzie z AR75 więc na 100% RWD.
Bartg napisał(a):Ferrari/Maserati Myslalem, ze Gibsongowi chodzi bardziej o cos co da sie kupic i utrzymac w tym kraju
Mateusz L napisał(a):Mam kumpla który twierdzi, ze Lex odbiega prestiżem od Niemców, bo nie wymienili go w TVN Turbo obok MB, BMW i Audi... Jak Boga kocham, ,myślałem, że mu dowalę...
Gibsong napisał(a):widzicie jestem raczej zorientowany na mniejszy silnik z turbo 2.0-2.3 (szwedzkie)
Mogę dać namiar na właściciela "348". OIDP pierwszy rok w około 20-letnim egzemplarzu nie przyniósł żadnych dramatycznych kosztów..
Chyba są takie konstrukcje z napędem na przód. Czy tak jest w SZ – nie wiem. Miałem na myśli posiadanie silnika z przodu, a nie napęd na przód. Z "75" – masz rację.
Gibsong napisał(a):Czekam również na inne propozycje, te miały nakreślić mniej więcej target. Proszę nie pytać o budżet, ile będzie trzeba to się uzbiera oczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości