8 na 10 użytkowników Mazdy zmienia auto również na Mazdę
No przecie było gdzieś dwa Accordy 
Ale przyznasz, że dwa accordy na 30 czy 40 wypowiedzi to niezbyt dużo
Okazuje się, że ja się wykazałem największą elastycznością co do marki
. Moi koledzy już mówią, że jestem zboczony pod względem mazdy, bo każde ćwiczenia z programowania zaczynam od wizyty na forum, a co dopiero ci, którzy świata poza tymi autkami nie widzą... No, no... Ja na razie przestawiłem się na japończyki tylko, ale kto wie co będzie za parę miesięcy, jak moja 626 zda (lub nie) egzamin zimowy????
nemi napisał(a):Ale przyznasz, że dwa accordy na 30 czy 40 wypowiedzi to niezbyt dużoOkazuje się, że ja się wykazałem największą elastycznością co do marki
. Moi koledzy już mówią, że jestem zboczony pod względem mazdy, bo każde ćwiczenia z programowania zaczynam od wizyty na forum, a co dopiero ci, którzy świata poza tymi autkami nie widzą... No, no... Ja na razie przestawiłem się na japończyki tylko, ale kto wie co będzie za parę miesięcy, jak moja 626 zda (lub nie) egzamin zimowy????
ja mam to samo właczam kompa i pierwsza strona na którą wchodzę to mazdaspeed i tez moi znajomi sie ze mnie zbijają że na punktcie mazd mam fioła

pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4
Jeśli kiedykolwiek będę zmieniał moją Madzie to trudno mi powiedzieć na co... Lubię szybkie autka więc w grę wchodziły by jakies silniki V6 lub Wankiel
Ale nie wiem czy przesiadłbym się na GE – wolę bardziej kwadratowe autka (aczkolwiek GE też maja swój urok). Może nowa 6??
No i jednak cały czas chodzi mi po głowie Eclipse... ale to bardziej jako drugie autko – bo jest dość mały (porównując do mojej coupe).
No i w Gdańsku stoją dwa śliczne Maserati – jest 280 KM '91 rok (modelu nie podam) za 50.000 i drugi rok 2003 360 KM za 199.000
ale w tym drugim przypadku wygrałby zdrowy rozsądek i kupiłbym mieszkanie
:D:D
No i w Gdańsku stoją dwa śliczne Maserati – jest 280 KM '91 rok (modelu nie podam) za 50.000 i drugi rok 2003 360 KM za 199.000
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
no to dorzucę.Madzie kocham strasznie
.Dokupie na bank GD Coupe.AAA marzy mi się też Chevrolet Camaro 5.7!!!.Jeżdziłem trochę tym cackiem,Z-28,to ma kużwa dusze.A ten dzwięk,ten wygar
,zimny łokieć,ach.Ale i tak kocham Madzie 

- Od: 11 kwi 2004, 23:44
- Auto: Mazda 626 1.8i 16V GW '99+LPG,
Honda Legend Coupe 1991 , 3,2 6V + LPG
Teraz się pewnie naraże wszystkim
MX-3 jest fajne MX-6 też...
Ale wkurza mnie że mają przedni napęd..
Dlatego jedyna mazda to RX-7 (RX-8 mi się mniej podoba)
A reszta to wozidełka, nie ma pełnej frajdy.
Dlatego wybieram next time Nissana 200SX (model po 96)..
A w najlepszym wypadku Suprę , Mitsu 3000GT lub Nissan 300ZX .
Wszystko zależy od kasy , wiadomo.
A w marzeniach (do spełnienia) Camaro IIgen (ehhhh)
A w marzeniach prawdziwych 911 model 993
MX-3 jest fajne MX-6 też...
Ale wkurza mnie że mają przedni napęd..
Dlatego jedyna mazda to RX-7 (RX-8 mi się mniej podoba)
A reszta to wozidełka, nie ma pełnej frajdy.
Dlatego wybieram next time Nissana 200SX (model po 96)..
A w najlepszym wypadku Suprę , Mitsu 3000GT lub Nissan 300ZX .
Wszystko zależy od kasy , wiadomo.
Co ty chłopie robisz w tym klubie?marek napisał(a):wybieram Nissana 200SX (model po 96)..
A w najlepszym wypadku Suprę , Mitsu 3000GT lub Nissan 300ZX
Marnujesz się, Mazda podcina ci skrzydła i wpędza w depresję
Weź prozac i kredyt na prosiaka.
I pa-pa...
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
u mnie przy zmianie napewno bylby coś japońskiego nie mniejszego niż kompakt...najchętniej nową 6
a najrealniej to nowszą 626 GE lub 323F BA
z pozostałych ewentualnie accord, civic, corolla.

Rules Are Made To Be Broken...
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
- Od: 20 paź 2003, 09:37
- Auto: 626 GE FS
Co ty chłopie robisz w tym klubie?
Marnujesz się, Mazda podcina ci skrzydła i wpędza w depresję
Weź prozac i kredyt na prosiaka
bez przesady, gdyby MX3/6 miały napęd na tył to przydałby się tylko mocniejszy silnik.
A nissana 200SX można mieć za stosunkowo niewielką kasę a oferuje dużo lepsze możliwości.
marek napisał(a):Mitsu 3000GT
Hehe jezdzi jeden kumpel po Bydgoszczy takim to go chcieli wyjac z samochodu juz z 2 razy. Inni sie strasznie go boja jak podjezdza gdziekolwiek
marek napisał(a):Nissan 300ZX .
Jeszcze lepszy egzemplarz znajomy ma Slicznego Czarnego Twin Turbo ktory byl opisywany w AutoTuningSwiat we wrzesniu
Koszt jazdy to dokladnie 1zl za 1 km (100 zl za 100km)
Swietnie nie ?
Ja sobie na te egzemplarze to normalnie moge tylko popatrzec
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
marek napisał(a):A nissana 200SX można mieć za stosunkowo niewielką kasę
bo to dość awaryjne cudo.Ma np. turbo hamulce tzn. podczas hamowania szybszy niż w czasie jazdy.Ogólnie niezbyt udane autko.
Wiem bo mój kumpel pracuje a serwisie Nissana.
- Od: 11 kwi 2004, 23:44
- Auto: Mazda 626 1.8i 16V GW '99+LPG,
Honda Legend Coupe 1991 , 3,2 6V + LPG
MarekS napisał(a):AAA marzy mi się też Chevrolet Camaro 5.7!!!.Jeżdziłem trochę tym cackiem,Z-28,to ma kużwa dusze.A ten dzwięk,ten wygar,zimny łokieć,ach.
do f-body wrócę jak tylko skończe budowe, niestety nie da się naraz
- Od: 21 paź 2003, 21:49
kochane to było autko..... z duszą
I o to chodzi a nie jakieś toczydełka... co za różnica czy jeździsz Mercedesem E coś tam czy Nissanem Maximą czy innym Fordem Mondeo... Każde z nich to kupa żelastwa na czterech kołach, a żadne nie ma duszy...
I to się tyczy większości aut poza kilkoma...
Dlatego u mnie też masz Carrrlos dużego plusa, zawsze podziwiałem Twoje Camaro, szkoda że na żywo nie widziałem
Ja najchętniej chciałym mieć kilka mazd, a oto moje typy:
– 323 BG GTX
– MX3 EC K8
– MX6 GE KL
– M-6 GG 3.0 V6!! i pewnie taka będzie w przyszłości
Oczywiście 323F BA V6 i tak jest priorytetowa i bez niej reszta nie miała by sensu, a gdybym miał w tym momencie zmienić moją F-kę to najchętniej na inną F-kę
Jeżeli jednak miałbym zmienić mazdę na inną to od razu trzeba by pomyśleć o swap-ie na KL_ZE w przypadku MX-3 lub MX-6...
– 323 BG GTX
– MX3 EC K8
– MX6 GE KL
– M-6 GG 3.0 V6!! i pewnie taka będzie w przyszłości
Oczywiście 323F BA V6 i tak jest priorytetowa i bez niej reszta nie miała by sensu, a gdybym miał w tym momencie zmienić moją F-kę to najchętniej na inną F-kę
Jeżeli jednak miałbym zmienić mazdę na inną to od razu trzeba by pomyśleć o swap-ie na KL_ZE w przypadku MX-3 lub MX-6...
Mnie z mazd w zasadzie podoba sie tylko GE, w zasadzie nie podoba mi sie tylko uwielbiam to auto. Jesli mialbym zmieniac to oczywiscie na nowszy a o ile nie bedzie juz nowszych? Cofal sie nie bede a GF mnie sie juz nie podoba. Mniejsze auto raczej nie wchodzi w gre. Wiec... 6 ale to za 10 lat
chyba ze wczesniej zgromadze gotowe. O ile nie, bede mial dylemat.
Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI
A ja wrzucę moje 3 grosze
Ostatnio w ASO miałem okazje w 6 siedzieć. Pooglądałem ją z zewnątrz, w środku, luknołem do bagażnika i po maskę i..... do wyglądu zewnętrznego nie mam zastrzeżeń ... jest piękna ale w środku. Panel środkowy z wbudowanym radiem i z CD wygląda rewelacyjnie tylko że miałem jakby deja vu ... coś ten środek za bardzo przypomniał mi Mondeo ... ale może się tylko czepiam

Ostatnio w ASO miałem okazje w 6 siedzieć. Pooglądałem ją z zewnątrz, w środku, luknołem do bagażnika i po maskę i..... do wyglądu zewnętrznego nie mam zastrzeżeń ... jest piękna ale w środku. Panel środkowy z wbudowanym radiem i z CD wygląda rewelacyjnie tylko że miałem jakby deja vu ... coś ten środek za bardzo przypomniał mi Mondeo ... ale może się tylko czepiam
"Polemika – w zależności od interlokutora może to być wymiana poglądów, wymiana ciosów lub wymiana ognia."
- Od: 29 lut 2004, 07:38
- Auto: probe 2,2T prawie jak mazda