W sumie może handlarz to tyle tego wystawia, że się pogubił ...
Przykłady tego, jak handlarze oszukują
Przy tym to jest kwestia czy to nie jest zwykła pomyłka
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Widac dokladnie liczniki, a w dodatku na drugim widac ze cyferki nie sa zbyt rowno. Ewidentnie przekrecony licznik.
Dla mnie sprawa oczywista i jesli policja by sie tym nie chciala zajac to trzeb by to zglosic do telewizji. Bo naprawde to juz jest przegiecie. Jak by jednego zlapali i dowalili mu niezla kare to by innym moze sie troche odechcialo. A w tym wypadku dowody sa jak na tacy podane.
Dla mnie sprawa oczywista i jesli policja by sie tym nie chciala zajac to trzeb by to zglosic do telewizji. Bo naprawde to juz jest przegiecie. Jak by jednego zlapali i dowalili mu niezla kare to by innym moze sie troche odechcialo. A w tym wypadku dowody sa jak na tacy podane.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Ale spartaczony licznik
Nawet tablic nie ukrywał – niczego się już oszuści nie boją
Nawet tablic nie ukrywał – niczego się już oszuści nie boją
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
ravo napisał(a):wysylac do interi
Czemu nie. Mamy tu kolejny dowód, że takich "okazji" to na polskich giełdach jest setki jeżeli nie tysiące.
I to jest trochę smutne
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

I dobrze. Mam nadzieję, że rano będę mógł sobie poszukać kolejnych "10 szczegółów, które różnią załączone obrazki"

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Ale jak widzicie pierwsze ogłoszenie było z konca lipca i wystawione było przez osobę prywatną natomiast drugie jest dzisiejsze i sprzedającym jest Auto Skup (Handlarz) czyli jak na moje kupili autko od osoby prywatnej i przekręcili licznik i zwiększyli cenę
Może się mylę
Jak myślicie??
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
jacobs napisał(a):BratCukierka napisał:
Jak myślicie??
Yes, Mr. Holmes język
Jacobs
Kurde ty to masz szczęście masz jedyny egzemplarz Calibry Sedan na świecie

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):Ale jak widzicie pierwsze ogłoszenie było z konca lipca i wystawione było przez osobę prywatną natomiast drugie jest dzisiejsze i sprzedającym jest Auto Skup (Handlarz) czyli jak na moje kupili autko od osoby prywatnej i przekręcili licznik i zwiększyli cenęMoże się mylę
Jak myślicie??
Jak mawia moj znajomy porucznik prochu nie wymyslisz.
Beztroskich, drwiących, gwałtowników – takimi chce nas mieć mądrość. Jest niewiastą, kocha zawsze tylko wojownika.
Miala byc Mazda a jest Ford
Miala byc Mazda a jest Ford
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
BratCukierka napisał(a):Jacobs Czemu musimy zawsze wzajemnie się denerwować??
Jak mówi staropolskie powiedzenie: Kto się czubi ten...

BratCukierka napisał(a):Kurde ty to masz szczęście masz jedyny egzemplarz Calibry Sedan na świecie
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs przewieziesz (nie mylić z przejedziesz) mnie calibrem ?

BratCukierka napisał(a):Ale jak widzicie pierwsze ogłoszenie było z konca lipca i wystawione było przez osobę prywatną natomiast drugie jest dzisiejsze i sprzedającym jest Auto Skup (Handlarz) czyli jak na moje kupili autko od osoby prywatnej i przekręcili licznik i zwiększyli cenę Może się mylę Jak myślicie??
Dokładnie tak jest a znalazłem to przez przypadek, ogłądałem to auto i jest naprawde w niezłym stanie, tyle że za drogie jak na ten rocznik, wszedłem wiec na gratkę i szukam ile średnio stoi tem rocznik, patrzę o za 15k zł stoi w tym samym kolorze sprawdzam, o kurde podkupili mnie wiec ok, wolny rynek, ale jak zobaczyłem przebieg to sie we mnie zagotowało.
ku.....piiii.. szukał kombi dla kuzyna trzeci tydzień widziałem już prawie sto samochodów w promieniu 100km i nie znalazłem żadnego z nie kręconym przebiegiem a bezwypadkowych było może z 5, ludzie to jest horror, omijam już komisy szerokim łukiem i ogłądam tylko auta osób prywatnych choć i te często mają kręcone liczniki, wiekszość ma "udokumentowany" przebieg rzędu 100-150 kkm a tapicerkę zniszoną znacznie bardziej niż moja poczciwa madzia z 93 roku z przebiegiem prawie 200kkm którego też nie jestem pewien.
Jestem już tą całą sytuacją porządnie wk.... bo wychodzi że w tym rejonie nie da sie kupić dobrego nieczarowanego kombi.
- Od: 20 lip 2005, 16:56
- Auto: Focus I TDCi
jacobs napisał(a):qlesh napisał:
jacobs przewieziesz (nie mylić z przejedziesz) mnie calibrem ?
jak zrobie prawko to czemu nie

takich i innych historii jest od metra, polecam chociazby ta jedna gdzie 100kkm umknelo na granicy
http://tiny.pl/5cz1
http://tiny.pl/5cz1
- Od: 31 sty 2006, 00:43