Potrzebuje pomocy!

Pogaduchy motoryzacyjne.

Postprzez Misiek-Bełchatów » 11 maja 2007, 09:31

xANDy – no ja niestety do tego Augumentinu nie dostałem żadnego szczepu bakterii :–/

zapytam się dziś w aptece o ten Lacidofil i chyba kupie jeśli mówisz że pomoze,a jogurty staram się teraz jeść właśnie naturalne, nie są zbyt smaczne, ale nie o to chodzi :]
Jest może niewielka, ale poprawa ... oko mogę praktycznie do końca zamknąć i zaczynam po mału czuć smak tego co jem bo pewnie wiele osób nie wie że wraz z porażeniem nerwu twarzowego jest problem z wyczuciem smaku jedzonych potraw itp.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje ;)
Forumowicz

Od: 26 wrz 2005, 18:55
Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i

Postprzez xANDy » 11 maja 2007, 09:48

Misiek-Bełchatów napisał(a):jogurty staram się teraz jeść właśnie naturalne, nie są zbyt smaczne
ale skoro
Misiek-Bełchatów napisał(a):jest problem z wyczuciem smaku jedzonych potraw
To chyba jakoś przeżyjesz :D

Brałem lacidofil przy ostatnich antybiotykach i pierwszy raz w życiu nie miałem komplikacji po nich.
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Forumowicz

Od: 27 lis 2004, 21:42
Auto: Mazda 6, MZR-CD, 136KM

Postprzez malutka » 11 maja 2007, 17:19

Negoiu napisał(a):powinien powiedzieć lekarz i farmaceuta. nie zawsze tak jest.w 80% przypadkach jest on niepotrzebny i ludzie go niewykupują.

moj lekarz mi nie wspomnial...a sama jestem zakrecona i po prostu nie pomyslalam :(

Negoiu napisał(a):jeśli myślimy o tym samym to niestety długofalowe i uciążliwe.

:(

xANDy napisales to co mialam na mysli ;) tylko tak jakos ostatnio zaganiana jestem i wszystko "na skroty" mi wychodzi ;)

Misiek-Bełchatów napisał(a):Jest może niewielka, ale poprawa ... oko mogę praktycznie do końca zamknąć i zaczynam po mału czuć smak tego co jem

to super <spoko> moze byc tylko lepiej ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Negoiu » 11 maja 2007, 17:31

malutka napisał(a):Negoiu napisał:
jeśli myślimy o tym samym to niestety długofalowe i uciążliwe.

xANDy napisales to co mialam na mysli tylko tak jakos ostatnio zaganiana jestem i wszystko "na skroty" mi wychodzi

właśnie to miałem na myśli.

Misiek-Bełchatów napisał(a):Jest może niewielka, ale poprawa ...

wg mnie to poprawa jest bardzo szybka. Będzie na pewno wszystko ok.
Forumowicz

Od: 13 maja 2006, 11:23
Auto: 626 GD F8 1.8 12V+LPG

Postprzez Misiek-Bełchatów » 11 maja 2007, 17:47

xANDy napisał(a):Misiek-Bełchatów napisał:
jogurty staram się teraz jeść właśnie naturalne, nie są zbyt smaczne
ale skoro
Misiek-Bełchatów napisał:
jest problem z wyczuciem smaku jedzonych potraw
To chyba jakoś przeżyjesz zeby

Daje rade :)

malutka napisał(a):super spoko moze byc tylko lepiej oczko

Też się cieszę i jestem pełen nadziej na szybkie wyzdrowienie :)

Negoiu napisał(a):wg mnie to poprawa jest bardzo szybka. Będzie na pewno wszystko ok.

Po wizycie u neurologa dostałem kolejne zwolnienie i stwierdziła że nie jest to duża poprawa, ale jest widoczna pomimo dość krótkiego okresu leczenia :)
Forumowicz

Postprzez Misiek-Bełchatów » 11 maja 2007, 20:28

Od kilku osób otrzymałem wpłaty na konto jak i mam otrzymać jeszcze pewną sumę od klubu i cała ta kwota pozwoli mi w dużym stopniu pokryć koszta leczenia. Wszystkim którzy mi pomogli śliczne dzięki i jeśli kiedykolwiek (odpukać) ktoś będzie potrzebował pomocy może liczyć na moją pomoc.

Pragnę wszystkim jeszcze raz serdecznie podziękować
Forumowicz

Postprzez polnik@studio » 28 maja 2007, 15:16

I jak tam terapia ? Jakaś poprawa ?

pozdrawiam Krzysiek
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 16:31
Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet

Postprzez Misiek-Bełchatów » 28 maja 2007, 15:26

Aa no właśnie myślałem coś skrobnąć ...
Sytuacja ma się tak ... od chwili kiedy dopadło mnie to cholerstwo minęły ponad 3tyg. i poprawa jest na tyle duża że praktycznie ta dolegliwość na 1 rzut oka jest nie do zauważenia, czasami jeszcze czuje że usta nie są w pełni sprawne i oko do końca się nie chce domknąć, ale to już jest sporadyczne.
Mam jeszcze zabiegi ... (solux,elektrostymulacje i masaż) do wtorku przyszłego tyg. tak więc mam nadzieje że po wybraniu wszystkich zabiegów i ćwiczeniach mimicznych jakie zaleca się stosować przy tym schorzeniu wszystko będzie jak wcześniej.

Dziękuje wszystkim którzy zechcieli mi pomóc, naprawde bez waszej pomocy byłoby mi strasznie ciężko.

Pozdrawiam!!
Forumowicz