![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

www.mazdaspeed.pl
Negoiu napisał(a):Dokładnie co to za tłumaczenie. NIe ma od tego wyjatku. Zawsze moze trafić taki palant na kogoś z Twojej rodziny-i co wtedy, tez go będziesz tłumaczył?
Negoiu napisał(a):Wracając do sedna. Niech zabierają tylko samochód. Twój nie Twój, zabierają na amen. kwestie właśności, ze to pożyczony,żony itp? Co to kogo obchodzi.
magicadm napisał(a):Każdy mandat obciąza wszystkich domowników – i co z tego? Trzeba płacić.
drof napisał(a): nigdy nie prowadzilem auta nawet po glupim piwie
Piotrek napisał(a):jak wprowadza, to policjanci dopiero beda bogaci W zamian za 500zl wole dac 100 w łape... W zamian za konfiskate auta dam 500zl...problem wcale nie zniknie a tym, ktorzy nie sa w stanie tego zrozumiec, szczerze wspolczuje
magicadm napisał(a):I o to chodzi
Adaś napisał(a):A ja dalej obstawiam za tym, że ktoś w tej propozycji upatrzył interes
A ja dalej obstawiam za tym, że ktoś w tej propozycji upatrzył interes
Adaś napisał(a): ja dalej obstawiam za tym, że ktoś w tej propozycji upatrzył interes
drof napisał(a):Cichyq napisał:
Odnosze wrazenie, ze osoby tak strasznie broniace przed tym rodzajem kary same jezdza po wypiciu.
drof napisał(a):negoniu a gdyby ktos pozyczyl Twoje auto i odjebal Ci taki numer?
Negoiu napisał(a):Umowa uzyczenia z takim gościem, ze jeżeli będzie jechał po pijaku to zobowiązuje się do zapłaty kary umownej za jej wykup od Policji.
Piotrek napisał(a):jak wprowadza, to policjanci dopiero beda bogaci W zamian za 500zl wole dac 100 w łape... W zamian za konfiskate auta dam 500zl...problem wcale nie zniknie a tym, ktorzy nie sa w stanie tego zrozumiec, szczerze wspolczuje
drof napisał(a):magicadm napisał:
Czyli trzeba w inny sposób "oduczyć" od złego
zgadzam sie ale nie w taki radykalny
Nefar napisał(a):To bylby chyba pierwszy kraj na swiecie z takim przepisem.
gari napisał(a):w usa tez zabieraja w niektrych stanach mimo iz to nie afryka
gari napisał(a):swoja droga to podstawowa roznica w podejsciu do przepisow przecietnego obywatela usa a polski jest taki ze w usa przepisy sa poto zeby ich przestrzegac a w polsce zeby je obchodzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości