Skradziono Mazdę 6 w Gdańsku!
a najczęściej jest tak
, ze po kradzieży auto stoi dwa do czterech dni w poczekalni9 ( na jakimś osiedlu gdzie policja żadko zagląda czyli albo bardzo ekskluzywne albo slamsy)
i Wydzialy Do wlaki z przestepczością samochodową takie rzeczy wiedzą więc udaj sie do do Komendy Miejskiej a nie na komisariat w ktorego rejonie byla kradzież.
dlatego znajomym mowie , ze w sytuacji zagrozenia kradziezą wrzucjacie komórke gdzies za plecy zeby zlodziej nie wiedzial ze ją ma i potem łapiesz byle frajera na ulicy dzwonisz na mende i mowisz ze telefon o takim numerze jest w aucie i wtedy jestjakies 95% szans na odnalezienie auta wciągu pierwszej doby
opcja druga , auto wzięte na okup
masz dwa wyjscia zaplacic i odzyskac wszystko, albo pojsc na wspolprace z policją, są wyspecjalizowane grupy do takich dzialań i odzyskują zywe osoby, nie mówiąc o autach
opcja trzecia – kierunek wschód, granice pomimo że są granicami UE sa wciąż fikcją
, ze po kradzieży auto stoi dwa do czterech dni w poczekalni9 ( na jakimś osiedlu gdzie policja żadko zagląda czyli albo bardzo ekskluzywne albo slamsy)
i Wydzialy Do wlaki z przestepczością samochodową takie rzeczy wiedzą więc udaj sie do do Komendy Miejskiej a nie na komisariat w ktorego rejonie byla kradzież.
dlatego znajomym mowie , ze w sytuacji zagrozenia kradziezą wrzucjacie komórke gdzies za plecy zeby zlodziej nie wiedzial ze ją ma i potem łapiesz byle frajera na ulicy dzwonisz na mende i mowisz ze telefon o takim numerze jest w aucie i wtedy jestjakies 95% szans na odnalezienie auta wciągu pierwszej doby
opcja druga , auto wzięte na okup
masz dwa wyjscia zaplacic i odzyskac wszystko, albo pojsc na wspolprace z policją, są wyspecjalizowane grupy do takich dzialań i odzyskują zywe osoby, nie mówiąc o autach
opcja trzecia – kierunek wschód, granice pomimo że są granicami UE sa wciąż fikcją
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Michallus napisał(a):Robię co tylko się da zrobić. Trzymajcie kciuki, pierwsze ślady już są, brakuje jak na razie nadal konkretów....
może tak nie chwalcie się postępami w śledztwie na forum... jakby to powiedzieć... nie do końca wiemy, kto forum czyta.
pętla się zaciska
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
- Od: 14 lut 2007, 23:09
- Auto: Mazda6 GH LF-VD
były:
Mazda 323F BA Z5
Seat Toledo II 1.9 TDI
sorry net mi zamulił :/
współczucje i życze żeby się znalazło, pozdrawiam
współczucje i życze żeby się znalazło, pozdrawiam
- Od: 14 lut 2007, 23:09
- Auto: Mazda6 GH LF-VD
były:
Mazda 323F BA Z5
Seat Toledo II 1.9 TDI
wspolczuje Ci kolego i to bardzo... ale Polska mentalnosc jest taka, ze kazdy kupuje kozak furki, a na ubezpieczenie to juz szkoda kilkuset zlotych w skali roku :/ u mnie Xedosik nie prezdstawia duzej wartosci ale mam wykupione full ubezpieczenie i spie spokojnie. pozdrawiam
- Od: 1 mar 2007, 05:42
- Auto: Mazda Xedos 6 – 2.0 v6 24v
Powiem ci ze sytuacja z AC byla bardziej skomplikowana
- Od: 9 mar 2007, 20:20
Michał są jakieś postępy w odnalezieniu autka ?
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Drogie Panie i Panowie (Mazdowicze)
Jest duza opcja ze samochod byl na zamowienie. W tym wypadku prosilbym kazdego kto zobaczy mazdę 6 o telefon :
(amerykańską wersje, beżowe wnętrze, brak zagłówków [jakich?], podejrzanie podobnych do tego na zdjeciu, [jakie?] lampy czerwone, żółte światła w przednim błotniku, poj. 2,3 dwie rury wydechowe).
Nie wszystkie powyższe opisy muszą sie zgadzac myśle ze bedzie mial inny kolor. W Polsce mazd 6 amerykańskich wersji jest naprawde mało.Znam wiele innych cech szczegolnych tego samochodu i jak sie go namierzy nie bedzie problemu z rozpoznaniem jej. Interesujemy sie tymi Mazdami a wiec jesli bedzie podobna prosze dzwonic lub smsowac na nr 503 480 139
Dziekuje za całą pomoc którą mazdowicze udzielili mi dotychczas jestem naprade wdzieczny
Za wskazanie miejsca postoju mojego samochodu przewiduje nagrode
Jest duza opcja ze samochod byl na zamowienie. W tym wypadku prosilbym kazdego kto zobaczy mazdę 6 o telefon :
(amerykańską wersje, beżowe wnętrze, brak zagłówków [jakich?], podejrzanie podobnych do tego na zdjeciu, [jakie?] lampy czerwone, żółte światła w przednim błotniku, poj. 2,3 dwie rury wydechowe).
Nie wszystkie powyższe opisy muszą sie zgadzac myśle ze bedzie mial inny kolor. W Polsce mazd 6 amerykańskich wersji jest naprawde mało.Znam wiele innych cech szczegolnych tego samochodu i jak sie go namierzy nie bedzie problemu z rozpoznaniem jej. Interesujemy sie tymi Mazdami a wiec jesli bedzie podobna prosze dzwonic lub smsowac na nr 503 480 139
Dziekuje za całą pomoc którą mazdowicze udzielili mi dotychczas jestem naprade wdzieczny
Za wskazanie miejsca postoju mojego samochodu przewiduje nagrode
- Od: 9 mar 2007, 20:20
numer już zapisałem w kom. jakby się pojawiła w mojej okolicy taka będę dzwonił odrazu.
I mam nadzieje, że się znajdzie!
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Czolgista napisał(a):numer już zapisałem w kom. jakby się pojawiła w mojej okolicy taka będę dzwonił odrazu.
Podobnie i ja
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
nr. tel. zapisałem i ściągnęłem zdjęcie popytam czy ktoś nie widział i sam będe się rozglondał jak coś to zadzwonie . Trzymaj się 
grunt to dobra zabawa,sprawne autko i naprzod
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: TERAZ MERCEDES :–(
Mam nadzieje ze Mazda cala wroci do wlasciciela i oczywiscie jesli tylko zobacze to od razu dam znac...
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Jesli chodzi o to ogłoszenie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1062235
to moze poznasz ją po ramkach na tablce rejsestracyjne moze nie zmieione??luknij
3mam kciuki

to moze poznasz ją po ramkach na tablce rejsestracyjne moze nie zmieione??luknij
3mam kciuki
- Od: 16 sty 2007, 20:48
- Auto: 6 GY 2.3
Watpie ze ktos ukradl auto i wystawil je odrazu na sprzedaz, musial by byc glupi, a polscy zlodzieje sa jedni z najbardziej cenionych na swiecie, nie wieze ze auto poszlo na czesci na gieldy, jak juz to na naprawe jakiegos auta z usa. Moze sprawdzic warsztaty blacharskie w poblizu, oczywiscie te mniej znane.
Ciezka sprawa auto jest zbyt cenne zeby sie odnalazlo tak latwo. To nie maluch.
Albo popytac handlazy z usa na allegro czy innych stronach czy nie sprzedali w ostatnim czasie mazdy6 gdzies na pomozu, rozbitej oczywiscie. To wydaje sie realne, ktos kupil mocno rozbita za grosze i teraz ma dawce.
A moze to ten sam sprzedawca u ktorego kupiles swoja madzie?? Kto wiedzial ze akurat ty masz taka madzie na pomozu, , ktos musial wiedziec ze ty ja masz nie ! niema tych aut duzo i zlodzieje nie licza na przypadek ze spodkaja taka na ulicy musieli by chyba dlugo szukac.
Kurde a chcialem sciagnac 6-tke dal siebie, ale widze ze polska bardziej dzika niz dziki zachod,
chyba sciagne moja 626 to bedzie jedyna taka w PL (chyba)
Ciezka sprawa auto jest zbyt cenne zeby sie odnalazlo tak latwo. To nie maluch.
Albo popytac handlazy z usa na allegro czy innych stronach czy nie sprzedali w ostatnim czasie mazdy6 gdzies na pomozu, rozbitej oczywiscie. To wydaje sie realne, ktos kupil mocno rozbita za grosze i teraz ma dawce.
A moze to ten sam sprzedawca u ktorego kupiles swoja madzie?? Kto wiedzial ze akurat ty masz taka madzie na pomozu, , ktos musial wiedziec ze ty ja masz nie ! niema tych aut duzo i zlodzieje nie licza na przypadek ze spodkaja taka na ulicy musieli by chyba dlugo szukac.
Kurde a chcialem sciagnac 6-tke dal siebie, ale widze ze polska bardziej dzika niz dziki zachod,
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 1 sty 2006, 23:01
- Auto: Chrysler