Klubowa Mazda i wyprzedzanie
Zwłaszcza, że dzisiaj ogoliłem głowe na łyso
:D
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

i tylko czekać aż zaczniesz na pasach wyprzedzaćWinetou napisał(a):qlesh napisał(a):Zwłaszcza, że dzisiaj ogoliłem głowe na łyso
to teraz tylko, tlumik...eeee, skrzynia basowa.... eee, co tam jeszcze bylo ?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Na szczescie mam swoj kark, tuby nie woze bo nie jestem jakims zagorzalym melomanem

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):Na szczescie mam swoj kark, tuby nie woze bo nie jestem jakims zagorzalym melomanem , tlumik jak dla mnie musi byc cichy (pisalem o tym niedawno ) a w dresach nie czuje sie najlepiej
kup peruke to jeszcze gotowi jestesmy pomyslec, ze jestes normalny

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Ja jestem wyluzowany przeciez
Nie rob takiej plaskiej miny 

tak tylko teoretyzuje ale moze przeciez istniec trzecia opcja, za kierownica siedzial nie ten kto kleil te naklejki lub jest wlascicielem Mazdy, kazdemu nalezy sie sad i prawo do obrony, rownie dobrze wlaciciel rowniez jest lub moglby byc poszkodowany jesli ktos mu zwinal samochod i dokonal niniejszego wykroczenia
- Od: 31 sty 2006, 00:43
jazzzy napisał(a):tak tylko teoretyzuje ale moze przeciez istniec trzecia opcja, za kierownica siedzial nie ten kto kleil te naklejki lub jest wlascicielem Mazdy
tym bardziej powinien sie cieszyc, ze cos takiego pojawilo sie na forum, bo w tej sytuacji nigdy wiecej bym nie pozyczyl auta komus kto robi cos takiego....
...zreszta ja i tak nigdy nikomu auta bym nie pozyczyl

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):...zreszta ja i tak nigdy nikomu auta bym nie pozyczyl
To tak jak ja...