No widzisz a ja mam problem z II biegiemMyjk napisał(a):Nie... jeszcze

www.mazdaspeed.pl
No widzisz a ja mam problem z II biegiemMyjk napisał(a):Nie... jeszcze
Wierzba napisał(a):Trasy i krótkie i długie- do pracy mam 6 km usmiech
Jaksa napisał(a):No widzisz a ja mam problem z II biegiem łoł 25.07 ide na urlop , madzia zostaje na Dęblinskiej ( przeglad 20 tys oraz naprawa skrzyni gwarancyjnie )
Moja magda jest z czerwca 2008 i obecnie ma prawie 20 tys kmkrzych napisał(a):Ile ona ma? Pol roku?
Gdyby tak jeszcze mazda zrobila motor 2.0 Turbo w GH to o dieslu bym nie myslal moc to jedno a moment drugie , uwazam ze niutony sa bardziej potrzebne niz moc w miescie .krzych napisał(a):benzin Panie
Myjk napisał(a):Nie wiem czy zauważyłeś i czy to dla Ciebie istotne, M6 nie ma wylotów powietrza na tylne fotele.
Jedynie w nogach są nawiewy...
Wierzba napisał(a):Niech zgadnę- właściciel były AR 156 ? usmiech
Wierzba napisał(a):Rzadko jeżdżę z tyłu usmiech
Jaksa napisał(a):Moja magda jest z czerwca 2008 i obecnie ma prawie 20 tys km
Jaksa napisał(a):Gdyby tak jeszcze mazda zrobila motor 2.0 Turbo w GH
Od 20 lat mam doczynienia z marką a tylko raz jechałem na tylnym siedzeniu ( w GD )krzych napisał(a):Rzadko jeżdżę z tyłu usmiech
Ja czasem jak chce polezec..
Malo ....krzych napisał(a):Ze co, ze niby to duzo
I o to chodzi , ja tez lubię magdykrzych napisał(a): w sumie polubilem gada
Witaj kolego w kregu mazdowiczówWierzba napisał(a):I Mazda 6 zadatkowana
Jaksa napisał(a):tylko raz jechałem na tylnym siedzeniu ( w GD )
Wierzba napisał(a):Najkrótszy dowcip świata ? – GOLF
Myjk napisał(a):PS jaka opcja w końcu?
Myjk napisał(a):Trochę to zajmie...
krzych napisał(a):Zebys sie nie zdziwil kiedys oczko
Wierzba napisał(a):wczoraj jeszcze zrobiłem jazdę testową #2 dieslem i w sumie benzyna to zdecydowanie lepsza opcja usmiech
widmo82 napisał(a):po przejechaniu 2-3km temp wg wskaznikow jest juz na stalym poziomie podobnie jak po dynamicznej trasie. problem rozgrzewania chyba juz przeminal. myle sie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości