Zmiana opon zimowych na letnie
I u mnie od dwóch dni nówki letnie oponki, aż miło wsiadać do autka 
N razie dałem wyważyć. Letnie już się kończą powoli – to ich ostatni sezon, więc poczekam do 1 kwietnia.
Lepiej pobujać się trochę na balonach w zakrętach niż zakrętu nie wybrać. Ot, co!
Lepiej pobujać się trochę na balonach w zakrętach niż zakrętu nie wybrać. Ot, co!
Świat widziany okiem obiektywu ujawnia niedostrzegane wcześniej kształty i kolory.
www.galeria.advitech.eu
www.galeria.advitech.eu
No.... ja wymieniłem wczoraj
W tej chwili temp. +1, pada śnieg, na trawnikach już biało, jak nie przestanie padać i rano to wszystko przymarznie, trzeba będzie uważać
A moje letnie, szczególnie te co latały na przodzie nadają się już raczej do utylizacji, mimo, że mają 2,5 roku... fajnie...

W tej chwili temp. +1, pada śnieg, na trawnikach już biało, jak nie przestanie padać i rano to wszystko przymarznie, trzeba będzie uważać

A moje letnie, szczególnie te co latały na przodzie nadają się już raczej do utylizacji, mimo, że mają 2,5 roku... fajnie...
grabu122 napisał(a):W tej chwili temp. +1, pada śnieg, na trawnikach już biało,
Gdzie ty mieszkasz Kolego ? :-D
skoro dodatnie nie płacz, dasz radę i na slickach :–)
jak to śpiewają Jackassi "if you are dumb you gotta be tough" :–)
ja co roku wymieniam w okolicy 1 maraca :-P i żyje.... :-P
..::Born To Rise Hell::..
U mnie dziś biało, i ciągle sypie. Dobrze, że nie zmieniłem.
Świat widziany okiem obiektywu ujawnia niedostrzegane wcześniej kształty i kolory.
www.galeria.advitech.eu
www.galeria.advitech.eu
Niema to jak kombi na letnich gumach
))) cały czas słychać trrrrr trrrr trrrr trrrr i jakaś żółta kontrolka co chwilę się świeci... 
Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
Ja też po zmianie (16 marca). W Olsztynie była wczoraj przez chwilę zima, ale dzisiaj już jej nie ma. Po za tym w ten łikend nie wsiadam do samochodu. A jakbym musiał, jest druga maździocha na podorędziu. jeszcze na zimowych. A po łikendzie ma być wiosna, taka na serio.
Na letnich jest fajniej.
Na letnich jest fajniej.
EWEREST napisał(a):po swoich doswiadczeniach ,na zimówkach brukam do połowy kwietniatak nawiasem mówiąc to zastanawiam się jakie letnie kierpce swojej m3 kupić continental premiem conti2,czy wystarczy kleber rozmair 205 ,55 ,r16 ,co radzicie koledzy? pozdrawiam.
Radzimy zajrzeć tutaj http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=329&t=11167
U mnie jak wczoraj nasypało tak śnieg dalej leży, wprawdzie topi się powolutku, ale jestem zadowolony, że nie muszę jeździć na letnich po tym błocie. Liczę, że tak jak mówi Bartek od poniedziałku zrobi się przyjemnie i wtedy wreszcie przełożę sobie koła na te ładniejsze
- Od: 5 lip 2009, 23:42
EWEREST napisał(a):po swoich doswiadczeniach ,na zimówkach brukam do połowy kwietniatak nawiasem mówiąc to zastanawiam się jakie letnie kierpce swojej m3 kupić continental premiem conti2,czy wystarczy kleber rozmair 205 ,55 ,r16 ,co radzicie koledzy? pozdrawiam.
Ledwo co założyłem conti i jest super.