JohnnyB napisał(a):W Polsce, czy w Niemczech ?
W Polsce, w Niemczech tylko raz byliśmy na przeglądzie z Ską i w sumie byliśmy nawet bardziej zadowoleni ale że znamy właścicieli salonu w Szczecinie to tutaj oddajemy auta.
www.mazdaspeed.pl
JohnnyB napisał(a):W Polsce, czy w Niemczech ?
jarsoN napisał(a):Myślę, ze podobnie jest tutaj i z tym tematem, jaki kraj, taka mentalność. I przepraszam z góry wszystkich zatwardziałych patriotów, ale w takich chwilach szczerze mi wstyd za Polske, bo to co czasem się wyprawia w tym kraju to jedno wielkie nieporozumienie...
ravo napisał(a):jarsoN napisał(a):Myślę, ze podobnie jest tutaj i z tym tematem, jaki kraj, taka mentalność. I przepraszam z góry wszystkich zatwardziałych patriotów, ale w takich chwilach szczerze mi wstyd za Polske, bo to co czasem się wyprawia w tym kraju to jedno wielkie nieporozumienie...
To wszystko kwestia danego człowieka a nie społeczeństwa, co do kraju, trzeba było mu dać szansę się wykazać i poprosić o pomoc Rzecznika Praw Konsumenta.
jarsoN napisał(a):Po co w ogóle mieszać kogokolwiek żeby się wykazywał? Skoro Radzi ma gwarancje i moim zdaniem start w 1/4 mili wcale nie wyklucza jej, to MMP powinno uznać reklamacje bez żadnego gadania i szukania dziury w całym, by tylko nie 'wydawać nie potrzebnie pieniędzy'. Dla mnie to jest po prostu niezrozumiałe i wcale nie śmieszne.
jarsoN napisał(a):Oczywiście, że tutaj masz racje. Tylko tak, skoro już jesteśmy przy temacie gwarancji – dlaczego tak się dzieje, że w większości przypadków w PL rozpatrzenie gwarancji pozytywnie jest tak rzadkie? Oczywiście, że zdarzają się też i pozytywne rozpatrzenia, ale w większości są one nie pozytywne.
jarsoN napisał(a):Przeczytałem temat od deski, do deski i dla mnie to jest istna kpina ze strony MMP. Po cholere komu samochód sportowy, skoro nie można nim uprawiać motorsportu, bo gwarancja tego nie uwzględnia. A właśnie, nawet jestem ciekaw czy w ogóle jest cokolwiek napisane w gwarancji na temat wyścigów, przejazdów na torach, dragach itp.
radzi89 napisał(a):reasumując NIE POLECAM serwisu!
radzi89 napisał(a): MMP zdecydowała się pokryć 70% kosztów koła dwumasowego wraz ze sprzęgłem oraz wymiany i przywróci gwarancje na auto.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości