8 na 10 użytkowników Mazdy zmienia auto również na Mazdę
czy następna będzie Mazda? – jestem na tak 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
ja uwazam ze mazdy sa dobre jak sie nie sypia a mialem ich 5 a szosta stoi w garazu, a na codzien jezdze starym hoplem z LPG i przez rok w eksploatacje nie liczac paliwa wpakowalem w niego ok 500zl a natluklem nim od lutego ponad 30kkm
-323 BF E3 jest x18xe
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG
-byla 323 BD E3
-była Z22XE+LPG
-była c14se +lpg
-323 BG B3+LPG jest JGC EVA 4,7V8
-323F BA KF auto naprawa tanie usługi mechaniczne 693447060
-byla C18NZ+LPG
-byla 323 BD E3
-była Z22XE+LPG
-była c14se +lpg
nemi napisał(a):Ja w tej chwili też nie widzę dla siebie odpowiedniego modelu, niestety. Mazda 6 z dodatkami, które bym chciał kosztuje sporo powyżej 100.000 zł smutny.
GH tak, GG nie. Chyba, ze zalezy Ci na nowych jednostkach napedowych, bo reszta to taka sobie jest
PS. Jesli Mazda polityki nie zmieni i nie wypusci nic bardziej rozsadnego za rozsadne pieniadze, moja M6 bedzie jednak chyba ostatnia M (ostatecznie wchodzi w gre odmlodzenie za kilka lat, ale nic poza tym). Nastepna bedzie H lub Niemiec.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
jeśli mazda to tylko CX-7
ale mam nadzieje ze moze się by trafiło BMW X5,
z bardziej przyziemnych to e61 czyli Touring 530/535d,

ale mam nadzieje ze moze się by trafiło BMW X5,
z bardziej przyziemnych to e61 czyli Touring 530/535d,
..::Born To Rise Hell::..
W tej chwili pod domem 626 GF i MPV LW. Następnym krokiem będzie prawdopodobnie zestaw Lexusów : IS dla żony
, GS lub RX dla mnie
. Ewentualnie 6 dla żony, Oddysey dla mnie. BTW rodzice ostanio mieli Corollę i Avensisa II i po moich namowach w zeszłym roku kupili nową 6 GH 2litry w benzynie i są baaardzo zadowoleni
. Chociaż pamiętam jak w 1990 roku sprowadziliśmy 626 GD i do dzisiaj mówią, że tak wygodnego auta nie mieli już później nigdy 
-
pdrog
BMW E46 330d Touring lub Mazda 5... to mam dylemat ale ładnych kilkadziesiąt miesięcy na przemyślenia 

- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
Mam juz druga Mazde w swoim zyciu, ale chyba juz nastepnej niestety nie bedzie, nie maja juz takiego klimatu we wnetrzu ktory tak mi przypadl do gustu w BJ i w NB, mozliwe ze wroce do C4 lub pojde w strone Corolli TS takiej jak ma Troll. Od czasu do czasu obcuje z 6 GG i wszystko mi sie podoba na zewnatrz czy wewnatrz ale niestety nie ma tego czegos za co polubilem w bylej i obecnej Mazdzie.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):nie maja juz takiego klimatu we wnetrzu ktory tak mi przypadl do gustu w BJ i w NB
no i brakuje malego suva w ofercie
u mnie narazie plan jest taki: mx5 zostaje a jako dopelnienie to mysle o jakims powazniejszym 4x4 ale to tylko plany
bartezm napisał(a):lucasskywalker napisał(a):BMW E46 330d Touring lub Mazda 5...
przeciez to dwa rozne samochody ktorych nie da sie porownac
oba powiedzmy rodzinne, Mazda napewno bardziej, oba drapieżne i oba za ok. 40tyś.zł więc jednak jakieś podobieństwa są ;–)
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
witam, ciekawy temacik, dopiero teraz doczytałem go.......
JohnnyB ...... bardzo dobry gust
mazdę 6 mam od lipca 2009
auto max wyposażone :xenon , skóra podgrzewana, fotele w prądzie z pamięcią, tempomat, bose, ogólny full , dość oszczędny diesel.....
czy następna będzie mazda.........?
jest kilka typów. ....
po pierwsze to nowa mazda 6 w dieslu- 2008 w górę, ewentualnie CX7 w benzynce .
gdybym miał zdradzić markę to na bmw serii 5 E60 lub E61 w 3litrowym dieslu 218-231ps i 500Nm....masakra
patrząc na dzisiejsze warunki śniegowo zimowe..... coraz częściej spoglądam na SUV-y .
i tutaj dla mnie palmę pierwszeństwa ma volvo XC90 185ps diesel......kto miał okazję pojeździć, wie o czym mówię...i kto wie, może właśnie takim wyjadę w przyszłym roku ...... ale to tylko samochód
pozdrawiam maniaków mazdy....
R.
JohnnyB ...... bardzo dobry gust
mazdę 6 mam od lipca 2009
auto max wyposażone :xenon , skóra podgrzewana, fotele w prądzie z pamięcią, tempomat, bose, ogólny full , dość oszczędny diesel.....
czy następna będzie mazda.........?
jest kilka typów. ....
po pierwsze to nowa mazda 6 w dieslu- 2008 w górę, ewentualnie CX7 w benzynce .
gdybym miał zdradzić markę to na bmw serii 5 E60 lub E61 w 3litrowym dieslu 218-231ps i 500Nm....masakra
patrząc na dzisiejsze warunki śniegowo zimowe..... coraz częściej spoglądam na SUV-y .
i tutaj dla mnie palmę pierwszeństwa ma volvo XC90 185ps diesel......kto miał okazję pojeździć, wie o czym mówię...i kto wie, może właśnie takim wyjadę w przyszłym roku ...... ale to tylko samochód
pozdrawiam maniaków mazdy....
R.
Ostatnio edytowano 17 sty 2010, 10:12 przez Rogalik, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 27 lis 2009, 17:07
- Auto: Mazda 6 kombi 2.0 DI 143KM ,2006
Posprzątane, byliście upominani i nic. Jeśli się sytuacja powtórzy (tzn. znowu zacznie odbiegać od tematu i sadzić OT) temat zostanie zamknięty. Dyskutować możecie sobie na PW, nie wszyscy chcą to czytać.
Wracamy do tematu i życzę miłego popołudnia
Wracamy do tematu i życzę miłego popołudnia
Mam 323 BJ i 6 GY.....ta mniejsza ma lepsze wykończenie wnętrza....ta druga ma lepszy silnik....ale wiem że nie zmienię marki....ewentualnie model.....lub kolor 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
a ja miałem mitsubishi
A teraz tylko Mazda..choć pierwszą mam dopiero od miesiaca
- Od: 1 sty 2010, 21:55
- Auto: Opel Vectra 1.8 135KM 1997r
Maluch – 121 DB – 323F BA – 323F BJ.
Wiec u mnie Mazda
Wiec u mnie Mazda
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG