Aktualne ceny Pb/ON/LPG w Waszym mieście?
Może ot ale zapytam, przeważnie tankowalem swojego klekota GH na Orlenie, ostatnio zmuszony bylem tankowac na Lukoilu i odziwo silnik się wyciszyl jest mocniejszy i dystans na zbiorniku zwiększył się około 100km.... Jest różnica na plus, może ktoś się wypowiedzieć czy mogę mieć rację?
Tankuje w 95% na Lukoilu.
Jako że, bywam u teściów w Rybniku chociaż raz w tygodniu, to zwykle jedna i ta sama stacja przy ul.Wodzisławskiej.
Paliwo jest tańsze niż w Katowicach gdzie mieszkam, różnica nawet 15gr na litrze, wczoraj tankowałem za 5.19 zł PB 95.
Jako że, bywam u teściów w Rybniku chociaż raz w tygodniu, to zwykle jedna i ta sama stacja przy ul.Wodzisławskiej.
Paliwo jest tańsze niż w Katowicach gdzie mieszkam, różnica nawet 15gr na litrze, wczoraj tankowałem za 5.19 zł PB 95.
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Zabrze – Orlen 2.27zł, Statoil 2.27zł
Ruda Śląska – Lotos Optima (kiedyś długo najtaniej w Rudzie) 2.59zł
Jak na innych nie wiem, obok tej codziennie przejeżdżam. Zawsze jadę zatankować do Zabrza bo to kilka km w jedną stronę a różnica 32groszy na litrze to jednak srogo. Na pełnym zbiorniku to już prawie 10zł.
Ruda Śląska – Lotos Optima (kiedyś długo najtaniej w Rudzie) 2.59zł

Niepołomice GAC
PB 98 5,41zł/l
PB 98 5,41zł/l
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Tradycyjnie lekki szok przy tankowaniu pod Radomiem.
W Kielcach ON w okolicach 5,39-5,49.
A wczoraj na Lukoilu pod Radomiem (w Radomiu również) cena 5,15zł za ON.
W Kielcach ON w okolicach 5,39-5,49.
A wczoraj na Lukoilu pod Radomiem (w Radomiu również) cena 5,15zł za ON.