Czolgista napisał(a):czemu sąd już 16 razy zakazywał mu prowadzić auto i ani razu nie zastosował ostrzejszej kary jak np. więzienie...
za duze koszty dla panstwa , lepiej puszczac i czekac az kogos zabije
www.mazdaspeed.pl
Xavier napisał(a):Jak mu raz zabiorą auto to liczba chętnych do "pożyczenia" szybko zmaleje... zeby
slav napisał(a):za duze koszty dla panstwa , lepiej puszczac i czekac az kogos zabije ysz
Xavier napisał(a):i znowu....Kiedy Ci ludzie zmądrzeją? Łapy im obcinać czy nogi? Ech....
magicadm napisał(a):Coraz bardziej podoba mi sie instytucja linczu...
qbass napisał(a):I co z tego jak mu zabiorą samochód, skoro i tak do pierdla pójdzie. Poza tym nie zabiorą samochodu po wypadku ("Auto następnie uderzyło w słup i przełamało się na pół" ), bo i po co im to..
PARTYBOY napisał(a):Sam pomysł zajęcia pojazdu wydaje mi się przesadzony bo nie można tu przyjąć równej miary.
PARTYBOY napisał(a):Zdając egzamin z prawa jazdy kandydat na kierowcę zgadza się na warunki postawione w kodeksie drogowym i wyraża tym samym wolę ich przestrzegania
PARTYBOY napisał(a):Zwróćcie uwagę na przejeźdzający patrol czy mają zapięte pasy
PARTYBOY napisał(a):Po cywilu już wcale nie jeżdżą zgodnie z przepisami
PARTYBOY napisał(a):Patrole pobłażają drobne wykroczenia, często celowo ich "nie widzą" ale za to chowają się po krzakach zatrzymując tylko tych, którzy popełniają "drogie" wykroczenia.
PARTYBOY napisał(a):Sam pomysł zajęcia pojazdu wydaje mi się przesadzony bo nie można tu przyjąć równej miary. Każde auto ma inną wartość i kara nie byłaby identyczna dla tego samego wykroczenia/przestępstwa wobec każdego zatrzymanego.
Grafit napisał(a):niech mu wezmą pojazd i niech nie jezdzi
Grafit napisał(a):z tego co czytałem to policja nie musi miec zapiętych pasów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości