BIGer ca sanders...
no i gitara. Mam nadzieje, ze oboje jestescie zadowoleni z ugody 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Dobra poprawie ogloszenie, sprzedaje bo wracam do 626 silnik doprowadzilem do uzywalnosci i tak sprzedaje:) cena hmm to juz kwestia ugody, a to ze za dlugi no hmmm a co mialem napisac nawet jej nie przerejestrowalem.Zadna tajemnica w jakim ona jest stanie, kwestia sprawdzenia przez kupujacego i jak bedzie chial jechac na warsztat z nia to zaden problem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
- Od: 19 paź 2005, 19:59
- Auto: Audi A4 B5 2.6 V6
albo ja jestem slepy albo nie widze tam ceny minimalnej
czyli jak zostanie te 1025zl to generalnie powinienes za tyle sprzedac to auto licytujacemu

Witam mam do sprzedania mazde mx-6 autko dostalem za dlugi
BIGer w euforii wymyślania, zmyślania i kłamstwa wymyślił sobie, że ktoś miał u niego długi

piotrus nie dolewaj do ognia...
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
bajer0 napisał(a):piotrus nie dolewaj do ognia...
...skomentuj w takim razie opis w aukcji, że "dostał auto za długi" w inny sposób
...z drugiej strony to, że znałem stan tego samochodu bardzo dobrze i wiem, że koleś perfidnie kłamał, pozwala mi na głoszenie takich tez
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piotruś to ze mnie lubisz to nie znaczy ze muszisz na forum robic ze mnie debila i oszusta, stan auta jaki byl taki byl, naprawilem je i sprzedaje a to co napisalem w ogloszeniu to moja sprawa, zreszta juz pisalem dlaczego napisalem w ogloszeniu za dlugi, w sumie moglem napisac cos innego ale napisalem tak i nie da sie juz zmienic,jak tak wspaniale znales stan techniczny jak nawet odczytow bledow kompa nie robiliscie....hmmm ciekawe.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
- Od: 19 paź 2005, 19:59
- Auto: Audi A4 B5 2.6 V6
Piotruś contra BIGer
dobra luzik to juz nie ma sensu jutro jade do szczecina odebrac twardy dowod i rozilczyc sie z Bigerem
A jak wszystko sie zakonczy dobrze to jeszcze z Bigerem wypijemy browarka.
dobra luzik to juz nie ma sensu jutro jade do szczecina odebrac twardy dowod i rozilczyc sie z Bigerem
A jak wszystko sie zakonczy dobrze to jeszcze z Bigerem wypijemy browarka.
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Pyton162 niee
gdyz temat jest zalozony po to zeby ugoda z Bigerem doszła do pelnego skutku z mojej i jego strony
Takze po prostu sie nie obrażac.
A jak zakończy sie temat to zaraz dam znac.
gdyz temat jest zalozony po to zeby ugoda z Bigerem doszła do pelnego skutku z mojej i jego strony
Takze po prostu sie nie obrażac.
A jak zakończy sie temat to zaraz dam znac.
Pyton162 napisał(a):proponuje zamknac temat bo robi sie znow mlyn a po co juz wszytko jest jasne
Nie" robi sie młyn"...tylko "ktoś niepotrzebnie robi młyn" .
sanders napisał(a):A jak wszystko sie zakonczy dobrze to jeszcze z Bigerem wypijemy browarka.
Ooo...i taka postawa mi się pdoba

W oczekiwaniu na nowy podpis...
Witam panowie – ciesze się że sprawa w pewnym stopniu jest wyjaśniona, a o ugodzie w 100% będzie można powiedzieć wtedy gdy już wszystkie sprawy między sobą załatwią i napiszą tutaj że obie strony są zadowolone (tak czy siak)
Tematu nie zamkne bo można śledzić dalszy rozwój sytuacji bez niepotrzebnych obraźliwych słów (Piotruś vs. BiGer – uspokoić się prosze
)
Pozdrawiam
Tematu nie zamkne bo można śledzić dalszy rozwój sytuacji bez niepotrzebnych obraźliwych słów (Piotruś vs. BiGer – uspokoić się prosze
Pozdrawiam
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
temat zamykamy--sprawa zakonczyla sie trywialnie, tzn ja mam przerejestrowana 626 juz na siebie. A od bigera kupil Mx6 borys-ek z łodzi