BIGer ca sanders...
no nic bedziecie mieli auta w garazu zamiast nimi jezdzic , bo dowody miekkie maja , a nie widze tu nicic porzumienia . Sanders o tym ze to auto bylo kiedys rafala pisal : xsix, rules, globy, chyba oni wiedz co pisza. TO fakt ja tego auta nie znam ale oni znaja bo musieli jakos do tego dojsc ze to auto bylo kiedys rafala
Jak pisalem dla mnie to auto ma wieksze slady zuzycia niz te 156 tys km, wystarczy spojrzen na pedal sprzegla
Jak pisalem dla mnie to auto ma wieksze slady zuzycia niz te 156 tys km, wystarczy spojrzen na pedal sprzegla
-
Pyton162
Czy usunąć dyskusję z forum
Tak 54% [ 28 ]
Nie 45% [ 23 ]
Aktualnie sprawa wygląda tak jak wygląda co widać po wynikach- wiec nie ma sensu patrzeć jak się chłopaki na wzajem publicznie obrażają – i co niektórzy dokładają do pieca bez sensu!
Po to jest Klub i osoby w nim żeby jeden drugiemu pomagał – a tu dzieje się troche inaczej ...
mam nadzieje że sprawa się wyjaśni !
Tak 54% [ 28 ]
Nie 45% [ 23 ]
Aktualnie sprawa wygląda tak jak wygląda co widać po wynikach- wiec nie ma sensu patrzeć jak się chłopaki na wzajem publicznie obrażają – i co niektórzy dokładają do pieca bez sensu!
Po to jest Klub i osoby w nim żeby jeden drugiemu pomagał – a tu dzieje się troche inaczej ...
mam nadzieje że sprawa się wyjaśni !
Ostatnio edytowano 17 sie 2006, 20:51 przez Misiek-Bełchatów, łącznie edytowano 1 raz
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
ravo napisał(a):juz 24 język ale ok ty tu jestes szefem
Odczekam jeszcze z zamknięciem tematu!
Za dużo niepotrzebnych słów już padło ! po co się kłócić, trzeba szukać innej drogi porozumienia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 17 sie 2006, 21:35 przez Misiek-Bełchatów, łącznie edytowano 1 raz
Pyton162 to spytaj rulesa i inyych czy sa na 1000% przekonani ze to auto rafala, pisali ze najprawdoppodobniej
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Misiek-Bełchatów napisał(a):Odczekam jeszcze z zamknięciem tematu!
Konrad...tak jak pisałeś wcześniej....do 22 i zamykaj. Tu już nie ma co wyjaśniać, co miało być "powiedziane" zostało "powiedziane".Teraz koledzy niech sie dogadują na PW albo w inny sposób.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):Konrad...tak jak pisałeś wcześniej....do 22 i zamykaj
Siedze sobie własnie i tak myśle że nie ma sensu czekać do końca ankiety – moim zdaniem chłopaki mogli się dogadać – gdyby obaj chcieli to by się napewno dogadali, ale po prostu nerwy nerwy nerwy nie pozwoliły co jest zrozumiałe.
Mam jednak nadzieje ze pomimo tej sytuacji chłopaki jeszcze nie raz napiją się razem piwa !
Pozdrawiam serdecznie !
ZAMYKAĆ. Ew. pozniej by bylo milo dowiedziec sie jak sie sprawa rozwiazala i juz. Koniec z biadoleniem i oskarazaniem!
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
tylko mam nadzieję, że ZAMKNĄĆ nie USUNĄĆ 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
to po co ta anieta skoro i tak zamykasz ?
a ty Sanders najpierw upewnij sie czy kupujący jest poczytalny a dopiero póżniej sprzedawaj mu auto !
i nie rób interesów z dziećmi !

a ty Sanders najpierw upewnij sie czy kupujący jest poczytalny a dopiero póżniej sprzedawaj mu auto !
- Od: 28 wrz 2004, 23:52
- Auto: MAZDA 323 F BA 1,5 16v 98r.
kitek napisał(a):a ty Sanders najpierw upewnij sie czy kupujący jest poczytalny a dopiero póżniej sprzedawaj mu auto !
zy to jest jakas uwaga na temat mojego wieku,nie odezwe sie na ten temat i przemilcze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
- Od: 19 paź 2005, 19:59
- Auto: Audi A4 B5 2.6 V6
kitek napisał(a):a ty Sanders najpierw upewnij sie czy kupujący jest poczytalny a dopiero póżniej sprzedawaj mu auto !
i nie rób interesów z dziećmi
Kitek – nie zapominaj że Ty też miałeś kiedyś 19-lat! Poza tym pokazujesz w tym kto jest dzieckiem.
I pamiętaj że wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości !
Wiatm wszystkich ponownie,
a wiec dogadalismy sie z Bigerem w sposób nastepijący:
Biger zdeklarował sie wysłac mi jutro tzn 8 września pelnomocnictwo dzieki ktoremu odbiore twardy dowod w szczecinie na 626.
Następnie on mi przesle papiery od Mx6 i odbiore jego twardy dowod i mu go przesle.
Wraz z dowodem pzresle mu komplet czesci do mx6--tzn zawieszenie, wlot powietrza oraz bigera kable z 626(cincze od wzmacniacza, zasilanie oraz kable głośnikowe)
Oraz 400zl przeleje na jego konto.
Opisuje to na forum za porozumieniem z bigerem, zeby potem nie wyszly jakies niejasnosci.
a wiec dogadalismy sie z Bigerem w sposób nastepijący:
Biger zdeklarował sie wysłac mi jutro tzn 8 września pelnomocnictwo dzieki ktoremu odbiore twardy dowod w szczecinie na 626.
Następnie on mi przesle papiery od Mx6 i odbiore jego twardy dowod i mu go przesle.
Wraz z dowodem pzresle mu komplet czesci do mx6--tzn zawieszenie, wlot powietrza oraz bigera kable z 626(cincze od wzmacniacza, zasilanie oraz kable głośnikowe)
Oraz 400zl przeleje na jego konto.
Opisuje to na forum za porozumieniem z bigerem, zeby potem nie wyszly jakies niejasnosci.
Fajnie
...
...a tymczasem
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126421945
Patryk, miałes jakieś długi

...a tymczasem

Patryk, miałes jakieś długi

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Puhcio napisał(a):Obecny przebieg : 1,6oo,ooo km zeby
kto??
sanders napisał(a):a wiec dogadalismy sie z Bigerem
ufff

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8