gieroj napisał(a):Oprócz tego wczoraj podczas dwukrotnego cofania w głębokim śniegu w środku pojawił się ohydny
Puszczaj sprzęgło do końca!!
Zapach moczu to może być z klimy – mój kumpel tak miał

www.mazdaspeed.pl
gieroj napisał(a):Oprócz tego wczoraj podczas dwukrotnego cofania w głębokim śniegu w środku pojawił się ohydny
brii napisał(a):
Zapach moczu to może być z klimy – mój kumpel tak miał, ale jak masz nowy samochód to nie powinno tak być
jancio68 napisał(a):Mazda Cx-7 DISI vs Honda Cr-v 2.2 CDTi
Max Real Speed : 211 Km/h 181 Km/h
Km : 28.6 s. 32.4 s.
0 to 100 : 7.8 s. 10.1 s.
80 to 120 in 4 : 5.6 s. 8.3 s.
80 to 120 in 5 : 8.2 s. 10.1 s.
CR-V nie ma VI biegu!
jancio68 napisał(a):CR-V nie ma VI biegu!
BEN napisał(a):Nie kłóć się z Terym on przecież ma crv i 6 biegów
tery napisał(a):jancio68 napisał(a):CR-V nie ma VI biegu!BEN napisał(a):Nie kłóć się z Terym on przecież ma crv i 6 biegów
Panowie przestańcie się kompromitować...ja proponuję, żebyście zajrzeli dziś do najbliższej Hondy CRV z rocznika nie starszego niż 2007r. a potem weźcie te młoty i zróbcie z nich użytek.
BEN napisał(a):Ale te dane z elastycznością mi trochę podpadają powiedz tery skąd je masz??
BEN napisał(a):mój ojciec jak wsiada do cx mówi ze z klimy śmierdzi
jancio68 napisał(a):CR-V nie ma VI biegu!
tery napisał(a):jancio68 napisał(a):CR-V nie ma VI biegu!BEN napisał(a):Nie kłóć się z Terym on przecież ma crv i 6 biegów
Panowie przestańcie się kompromitować...ja proponuję, żebyście zajrzeli dziś do najbliższej Hondy CRV z rocznika nie starszego niż 2007r. a potem weźcie te młoty i zróbcie z nich użytek.
jancio68 napisał(a):Tery zrób fotkę lewarka w swojej Cr-V.
jancio68 napisał(a):Palczak jak już odbierzesz Cx-a to przybędzie ci wrogów.
Dane do DISI są również z tej gazety więc sposób pomiaru ten samtery napisał(a):Dane elastyczności DISI przytacza domin1979 na forum w temacie "CX-7 kontra konkurencja- Toyota, Honda i reszta świata" na stronie nr1, a co do CRV, to z testu "Auto Motor Sport". Nie upieram się, że są dokładnym odzwierciedleniem, ale raczej nie odbiegają daleko od rzeczywistości,
Fajna stronkaemilioestewez napisał(a):Nie wiem czy znacie tą stronkę. W miarę na bieżąco uzupełniana nowymi modelami. Pobawcie się opcją "Duel" – fajna sprawa usmiech
http://www.zeperfs.com/en/fiche1661-mazda-cx-7.htm
MDO napisał(a):A ile pali twoja Honda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości