Grzyby napisał(a):przy wyższych prędkościach "od niechcenia"
Grzybku to masz od niego więcej o jakieś 31 KM
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):przy wyższych prędkościach "od niechcenia"
magicadm napisał(a):Dortann napisał(a):To może ja dres jestem skoro wyprzedzam? Ja po prostu zawsze dynamicznie ruszam ze świateł i osiągam dopuszczalną prędkość a potem mnie mijają właśnie rozmaite pasiaki i inne, których kierownicy zaspali na światłach.Dortann napisał(a):Natomiast lubię innym autom pokazywać miejsce w szeregu usmiech
Jakoś sie to nie pasuje do siebie... Ty nikomu nie pokazujesz niczyjego miejsca w szeregu tylko rozśmieszasz kierowców, którzy wsiedli do auta po to by gdzieś dojechać, niekoniecznie paląc gumę na starcie spod każdych świateł. Tym bardziej, że w klasyfikacji końcowej zostajesz na końcu... (jesteś wyprzedzany). W tej kategorii wiekszość małych benzyniaków Ciebie objeżdża jak chce – tylko tego nie robi – bo po co...
magicadm napisał(a):Dortann napisał(a):Gdybym jeździł 50km/h na wisłostradzie to bym przyniósł hańbę marce Mazda
Tam nie da rady jechać 50km/h
PS
Ile wg Ciebie jest ta "dopuszczalna prędkość", którą osiągasz??? Bo na wisłostradzie kawał drogi jest 50-tka...Twoje wypowiedzi wzajemnie sie wykluczają chyba, że .... nie jeździsz Wisłostradą
...a pokazywanie "miejsca w szeregu" t o ulubiona zabawa "dresów", ale w świetle Twoich wyjaśnień stwierdzam – nie jesteś dresem
PS2
Rozumiem, że Zientarski przyniósł chwały marce Ferrari???
Dortann napisał(a):naprawdę powinno być podwyższenie do 80km/h ale wówczas ludzie waliliby 100-120.
Dortann napisał(a):używanie tego przykładu uważam za faux pas.
Dortann napisał(a):miało pomóc w odczytaniu wypowiedzi jako żartobliwa.
magicadm napisał(a):A skąd wiesz, że to nie 3.0 lub inny klekot?
Podobno to autko jest do "sypkiej" jazdy...
Dortann napisał(a):Wyprzedzanie magicadmów jadących sznurkiem za TIREM z prędkością 70 km/h jest bardzo wygodne dieslem
magicadm napisał(a):W tej kategorii wiekszość małych benzyniaków Ciebie objeżdża jak chce – tylko tego nie robi – bo po co...
magicadm napisał(a):Ty nikomu nie pokazujesz niczyjego miejsca w szeregu tylko rozśmieszasz kierowców, którzy wsiedli do auta po to by gdzieś dojechać, niekoniecznie paląc gumę na starcie spod każdych świateł.
magicadm napisał(a):Nie jesteś dresem, teraz mam 100% pewności
Summit napisał(a):Idź do salonu Mazdy i przejedź się szóstką z dieslem. Zrozumiesz że małe benzyniaki nie mają z nią szans, nawet w jeździe miejskiej. Mój były samochód 110 KM 1,6 objeżdżam tym jak chcę.
Summit napisał(a):Jemu raczej chodzi o ruszanie na zielonym, a nie szukanie drążka zmiany biegów jak to większość polskich kierowców ma w zwyczaju.
magicadm napisał(a):Ile ważył ten Twój samochód?
Może popatrz w dane techniczne podawane przez producenta?
magicadm napisał(a):I o jakich prędkosciach mówisz w ruchu miejskim?
magicadm napisał(a):Tylko nie pisz, ze po Warszawie śmigasz 100km/h – chyba, że w nocy.
magicadm napisał(a):A co to ma wspólnego z typem silnika?
Summit napisał(a):Ale do kompakta z piedółeczką pod maską to jej nie porównuj.
magicadm napisał(a):po mieście nie było zwinniejszego autka do 60 km/h oczywiście
Grzyby napisał(a):dowody
Grzyby napisał(a):magicadm napisał(a):po mieście nie było zwinniejszego autka do 60 km/h oczywiście
że zacytuję klasyka:
ale masz jakieś wsparcie?
![]()
dowody
Maciej Loret napisał(a):Albo mnie się zdaje albo miałeś pomóc w tłumaczeniu z języka wschodnich braci na nasze?
Dortann napisał(a):Wyprzedzanie magicadmów jadących sznurkiem
arti.sa napisał(a):Nie macie jeszcze dosyć? Przecież każdy chwali to co ma i przy tym obstaje.
magicadm napisał(a):Nadal większość ludzi wybierajac diesla kierują się źle rozumianą ekonomią. Łudzą sie, że diesel na zachodzie robi 10 tys km na rok, że można wlać do niego olej opałowy, a serwis znajdzie u każdego kowala.
magicadm napisał(a):Wróćmy do DITD
Diesel vs Benzyna
Mazda 6
magicadm napisał(a):Jeżeli natomiast na twoim łóżkiem zanaczasz codziennie wieczorem liczbę wyprzedzonych samochodów
Grzyby napisał(a):Kto ma takie podejście? Twoim znajomi spoza tego forum?
Grzyby napisał(a):Ty nie informujesz ludzi o wadach/zaletach –
Grzyby napisał(a):Odnoś się do tego co sam jesteś w stanie przetestować, sprawdzić
Grzyby napisał(a):Panie Dwumasowy
brii napisał(a):Koła dwumasowe to złoooooo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości