Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
Dziękuje za pomoc w przyklejeniu tematu żeby go wszyscy widzieli
na ta chwilę sprawa jest nieaktualna do włascicieli nikt się nie odezwał a oni maja już drugi samochod. Jeszcze raz wielkie dzięki
Temat mozna zamknąć 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Niestety i ja padłem ofiarą tych skur***li złodziei. Wczoraj w biały dzień o13.00 z parkingu w Opolu ukradli mi szarą M6 kombi Sport Exclusive 2005r. Nr rej. OP 68887. Na tylnej klapie charakterystyczne dwie żółte naklejki. Jedna okrągła w kształcie buźki i druga z napisem JapCars. Nacieszyłem się nią całe 16 dni... ech... szkoda słów...
Gdyby ktoś z kolegów/koleżanek coś przypadkiem wiedział proszę o info.
Gdyby ktoś z kolegów/koleżanek coś przypadkiem wiedział proszę o info.
Pozdrawiam, Tomek
- Od: 5 kwi 2008, 23:57
- Auto: Mazda 6 MZR-CD 121kM GY-2005r
Łączę się w bólu i mam nadzieję, że Policja stanie na wysokości zadania i autko się odnajdzie ...
Tak jak to miało miejsce niedawno – tamta się znalazła.
Tak jak to miało miejsce niedawno – tamta się znalazła.
scichy napisał(a):Tomej napisał(a):Nacieszyłem się nią całe 16 dni... ech... szkoda słów
Hmmm.... podejrzana sprawa, chyba ktoś chce samochód drugi raz sprzedać
tak też mi zasugerował policjant, że chcą może "przeszczep" zrobić bo mają papiery na takie auto, tak więc uwaga!
Pozdrawiam, Tomek
Wyrazy ubolewania z powodu straty siostry
Najażniejsze oby wypłacili pieniążków na conajmiej półtorej takiej
Najażniejsze oby wypłacili pieniążków na conajmiej półtorej takiej
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Tomej napisał(a):scichy napisał(a):Tomej napisał(a):Nacieszyłem się nią całe 16 dni... ech... szkoda słów
Hmmm.... podejrzana sprawa, chyba ktoś chce samochód drugi raz sprzedać
tak też mi zasugerował policjant, że chcą może "przeszczep" zrobić bo mają papiery na takie auto, tak więc uwaga!
Rozumiem, że samochód kupiłeś w Polsce? Samochód ukradli Ci z parkingu w okolicach domu? Jak tak to kolejna przesłanka, że to sprzedawca bo wiedział po adresie gdzie auta szukać, albo jeździli za Tobą. Kluczyk dorobiony, wsiadł gnój odpalił i spokojnie odjechał.
Stawiam na sprzedającego.
Strach kupować auto w Polsce
Wyrazy współczucia z powodu autka.
Wcześniej jeździłem: Nissan Sunny 1.4 `95, Toyota Yaris 1.0 `03,`04,`05, Renault Clio 1.5 DCI `06, VW Passat 1.9 TDI `03, Mazda 323F 1.5`96
- Od: 22 mar 2007, 21:59
- Auto: była 323f, BA, 1996,
była 6 GY MZR-CD 2003,
był Xedos 9, 2,5l 2001, automat
jest BMW 3 (E46), 2,0 diesel, 2001,polift, automat
Otóż nie. Auto kupione z salonu Toyoty w Niemczech. Kupowałem sam bez pośredników. Do czasu kradzieży nikt oprócz mnie nie miał kluczyków w ręku
. Właśnie się dowiedziałem, że dokładnie po mojej rąbnęli identyczną w Opolu z osiedla obok. Też szara kombi, diesel 2.0.
.
Dobrze, że kasa z ubezpieczenia już na koncie. Trzeba szukać nowej. Marki nie zmienię
. Po dwóch tygodniach się uzależniłem
.

Dobrze, że kasa z ubezpieczenia już na koncie. Trzeba szukać nowej. Marki nie zmienię

Pozdrawiam, Tomek
Tomej napisał(a):Otóż nie. Auto kupione z salonu Toyoty w Niemczech. Kupowałem sam bez pośredników. Do czasu kradzieży nikt oprócz mnie nie miał kluczyków w ręku. Właśnie się dowiedziałem, że dokładnie tydzień po mojej rąbnęli identyczną w Opolu z osiedla obok. Też szara kombi, diesel 2.0.
.
Dobrze, że kasa z ubezpieczenia już na koncie. Trzeba szukać nowej. Marki nie zmienię. Po dwóch tygodniach się uzależniłem
.
Pozdrawiam, Tomek
dostałęm tyle co na polisie – 100%, na szczęście przy ubezpieczaniu wycenili na więcej niż dałem dlatego po podliczeniu wszystkich kosztów wyszedłem na zero. Nic nie obcięli może dlatego, że miałem najwyższy pakiet AC w Warcie. Ale mimo to załatwili to sprawnie i bez zbędnych formalności.
Pozdrawiam, Tomek
Szczęście w nieszczęściu, że w nią dużo nie włożyłeś i nie minęło zbyt wiele czasu od momentu ubezpieczenia, wtedy by sobie na pewno potrącili. Dobrze, że chociaż na "0" wyszło. Powodzenia w poszukiwaniach substytutki