Aktualne ceny Pb/ON/LPG w Waszym mieście?
Inowrocław, stacja 1-2-3 ...jakieś takie dziwne wahania w przeciągu ostatnich 8-10 dni
Pb98 dzisiaj 5,36; wczoraj 5,28; poniedziałek 5,25 a w niedzielę tankowałem 5,29...a w zeszłym tygodniu było codziennie inaczej od 5,25 do 5,35

-
pdrog
brii napisał(a):Testują cenę – tak często nowego paliwa nie kupują
Wysoce prawdopodobne...BTW dla mnie pocieszająca jest znikoma różnica pomiędzy Pb95 a Pb98...około 10groszy
jeszcze jedno BTW
brii napisał(a):przez brii » 5 cze 2005, o 15:14
Zgadza się, nie warto... U mnie wacha kosztuje 3.98zl w miescie, a poza 3.95zl
W tej chwili w Wiedniu paliwo jest tańsze niż u nas... Tam kosztuje 0.94Euro
Ogólnie to 4zł jest taką psychiczną i opłacalną dla firm granicą cen paliwa. Jeśli cena odskoczy w górę o kilkanaście groszy od 4zł to zacznie się jaaaazda – wszystko podrożeje
-
pdrog
Wróblen: 5.37....
W tydzień poszło 0.26...
Masakra jakaś
W tydzień poszło 0.26...
Masakra jakaś
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Dziś zatankowana Verva po 5.29 a Szczytnie na Mazurach
uch niech już obniżą te ceny bo aż strach.
uch niech już obniżą te ceny bo aż strach.
Grzyby napisał(a):Prosto ze stacji – ON na BP 5,16zł/l
Dawno tak drogo nie tankowałem ...
5.16 o losie, ale taniocha, u nas prawie 5.40 zaraz będzie

jutro mam zajęcia w centrum, pikole jadę tramem

-
Ania_TM
pdrog napisał(a):jeszcze jedno BTW brii napisał(a):przez brii » 5 cze 2005, o 15:14 Zgadza się, nie warto... U mnie wacha kosztuje 3.98zl w miescie, a poza 3.95zl W tej chwili w Wiedniu paliwo jest tańsze niż u nas... Tam kosztuje 0.94Euro Ogólnie to 4zł jest taką psychiczną i opłacalną dla firm granicą cen paliwa. Jeśli cena odskoczy w górę o kilkanaście groszy od 4zł to zacznie się jaaaazda – wszystko podrożeje
No i podrożało wtedy wszystko i drożało dalej stopniowo aż do dzisiaj – a końca nie widać...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Czechowice-Dziedzice:
2,35 zł/litr – mogło być gorzej
Gdzieś pod Krakowem tankowałem bodaj za 2,39 – tragedia
2,35 zł/litr – mogło być gorzej
Gdzieś pod Krakowem tankowałem bodaj za 2,39 – tragedia

/ Jaro, pozdr.
Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6
Ja chcę wrócić do czasów w których pisałem to co pdrog zacytował...
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Ja chcę wrócić do czasów w których pisałem to co pdrog zacytował...
nie ma problemu – mogę nawet podpowiedzieć jak to zrobić
1. musisz się zgłosić do biura podróży
2. wykupić wycieczkę np do wenezueli
3. wsiąść do wehikułu typu boeing
4. przemieścić się w czasoprzestrzeni
5. cieszyć się tanim paliwem
http://forsal.pl/artykuly/510765,ceny_b ... otych.html
PS
a może sie klubowo złożymy na jakiegoś niewielkiego tankowca, zatankujemy do pełna w wenezueli i będziemy się cieszyć tanią wachą?
PS2
I jakie fajne dziewczyny są w wenezueli
ja dziś tankowałem za 1,38 £, w przeliczeniu mniej więcej 6,30 zł. I tak angole nie mają na co narzekać, jedna dniówka i bak zalany do pełna.