Miejskie autko do 10tys dla kobiety.
W ogóle to zaczynam się zastanawiać czy nie kupić jakiegoś japończyka z lat 90 za 6-8 klocka, a za resztę wyjechać na wczasy, bo już mnie szukanie tego samochodu doprowadza do szału 
I tak i nie... 15-16 letnie auto, bo o takim mowa, to spore ryzyko zakupu skarbonki bez dna. Wiem coś o tym. Miałem MX-3
Niby nigdy większych problemów z nią nie było. Nie psuła się. Ale zawsze wyskoczyło to, tamto siamto i tak przez 4 lata wpakowałem w to auto znacznie więcej niż było warte.
loockas napisał(a):Przedstawiciele nie dostawali 1.5
o kurde 1,5, rzadki silnik w tym samochodziku, żeby nie odleciał
Ciekawe czy jakiś młody, gniewny go nie docierał
loockas napisał(a):W ogóle to zaczynam się zastanawiać czy nie kupić jakiegoś japończyka z lat 90 za 6-8 klocka, a za resztę wyjechać na wczasy, bo już mnie szukanie tego samochodu doprowadza do szału
mówiłem, że jeszcze się zgłosisz
Rozmawiałem wczoraj z człowiekiem z firmy transportowej która żeby nie robić pustych kursów wozi dla komisów samochody z Europy – wnioski są bardzo nieciekawe... Loockas – szukaj tylko samochodu który był kupiony w Polsce inaczej nie trafisz na nic innego niż szrot w tej klasie 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jeszcze w żadnym komisie/salonie nie znalazłem nic wartego uwagi. Faktycznie kupy złomu po wcale nie małych cenach. Dwa auta sprowadzone były godne uwagi i w obu przypadkach należały do drobnych handlarzy sprowadzających auta na własny plac, po kilka sztuk. Duże salony muszą z czegoś opłacić swoich pracowników. A przy aucie za 13k on też musi zarobić więc ile to auto kosztowało go w zakupie? 
loockas napisał(a):Jeszcze w żadnym komisie/salonie nie znalazłem nic wartego uwagi. Faktycznie kupy złomu po wcale nie małych cenach
to samo kiedyś zauważyłem w swojej okolicy. oczywiście nie można uogólniać bo to krzywdzące ale zdecydowana większość takich "komisów" to banda oszustów i krętaczy. wystawiają jakieś ulepy po wcale nie niskich cenach czekając na

loockas napisał(a): A przy aucie za 13k on też musi zarobić więc ile to auto kosztowało go w zakupie?
igzekli
a może uderz do któregoś z forumowych sprowadzaczy? może schowają na pakę jakiś mały samochodzik i Ci go przytachają ?
oczywiście żeby z opłatami wyszła rozsądna kwota.

W tym Demio to pewnie jakiś zdławiony ZL siedzi, ubezpieczenie tam jest od mocy
Widziałem tego ignisa. Ciekawy, ale nie mogę się przekonać do tej budy.
Demio też mi średnio pasuje, ale i tak wracam do rozmyślania nad autami, które odrzuciłem na początku. Dzisiaj chłopaki pod Łodzią mają mi obejrzeć Bjtkę w stanie igła
Jak nie będzie rdzy, to może ją łyknę, bo już mam dość szukania innych aut 
Demio też mi średnio pasuje, ale i tak wracam do rozmyślania nad autami, które odrzuciłem na początku. Dzisiaj chłopaki pod Łodzią mają mi obejrzeć Bjtkę w stanie igła
fajny ten Ignis 
No spoko jest...Jednak w tej wersji zaczyna mi się podobać. Tylko, że nie ma w czym wybierać w tej wersji Sport. Sa tylko dwa do 14k, a chyba 8 w ogóle.
Ten czarny spoko, ale na dzień dobry musiałbym wywalić ten wydech, bo pewnie drze ryja i pewnie pomyśleć o mniejszych felgach.
Ten jest fajny
http://moto.allegro.pl/suzuki-ignis-spo ... 90832.html
Ten czarny spoko, ale na dzień dobry musiałbym wywalić ten wydech, bo pewnie drze ryja i pewnie pomyśleć o mniejszych felgach.
Ten jest fajny