Mako napisał(a):Dzieki tempomatowi na autostradzie zszedlem ze spalaniem na autostradzie do absurdalnych 4,4 l/100
A bez tempomatu nie jesteś w stanie tego zrobić?
www.mazdaspeed.pl
Mako napisał(a):Dzieki tempomatowi na autostradzie zszedlem ze spalaniem na autostradzie do absurdalnych 4,4 l/100
brii napisał(a):Tempomat z radarem to jest dopiero świetny wynalazek usmiech
Mev napisał(a):Wykrywa auto jadące przed Tobą i zwalnia Twój samochód jeśli zachodzi taka potrzeba
brii napisał(a):A jak zawalidroga zjedzie na inny pas to sam przyśpiesza do zadanej prędkości usmiech
krzych napisał(a):To juz jakis kosmos jest![]()
krzych napisał(a):Tylko ze skoro juz tak to i prowadzenie po pasach (w naszym kraju mogloby sie nie sprawdzic optyczne, hehehe)
Maciej Loret napisał(a):Ten kosmos jest już od kilku lat... usmiech
Maciej Loret napisał(a):Ja czekam na wbudowany opowiadacz Kubusia Puchatka w wersji węgierskiej...
krzych napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Ten kosmos jest już od kilku lat... usmiech
Ja jestem realista – dla mnie nawigacje
krzych napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Ja czekam na wbudowany opowiadacz Kubusia Puchatka w wersji węgierskiej...
Umiesz po wegiersku? Czemu Ci nie ufam?![]()
Maciej Loret napisał(a):Nie piszemy o nawigacjach, tylko aktywnym tempomacie w aucie, który mógł kupić (prawie) każdy Kowalski...
Maciej Loret napisał(a):Oba wynalazki wydały mi sie równie potrzebne... usmiech
krzych napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Nie piszemy o nawigacjach, tylko aktywnym tempomacie w aucie, który mógł kupić (prawie) każdy Kowalski...
Ciekawe, ze nie widzialem zadnego Kowalskiego z taka nawigacja
krzych napisał(a):Przeczytalem Macku, Ty za to nie przeczytales. Istota mojej wypowiedzi bylo to, ze dla mnie sprzet nie istnieje dopoki Kowalski go kupic nie moze
krzych napisał(a):Akurat ominalem VW szerokim lukiem (ceny) – widac pomylka, a w Fordzie mimo tego co Globy pisze, nie widzialem podobnego ustrojstwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości