Jaksa napisał(a): Nie ma stresu , najgorszy jest pierwszy raz , tak samo myslałem gdy trzeba było z szostki wytargac deche , teraz to pikuś
Moją dechę zresztą

www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a): Nie ma stresu , najgorszy jest pierwszy raz , tak samo myslałem gdy trzeba było z szostki wytargac deche , teraz to pikuś
DokładnieDortann napisał(a):Moją dechę zresztą
Dortann napisał(a):Jaksa napisał(a): Nie ma stresu , najgorszy jest pierwszy raz , tak samo myslałem gdy trzeba było z szostki wytargac deche , teraz to pikuś
Moją dechę zresztąNa szczęście póki co żyję więc chyba (odpukać) po tych kilku miesiącach można uznać, że operacja się udała
mazgh napisał(a):Demontaż ori. sprzętu za 2 – gim razem to zawsze już pikuś.
Nie mam mozliwosci , za duzo mam pracy /telefonów / jazd próbnych a poza tym obecnie raczej desek sie nie wyjmuje bo nikt juz klimy nie uzywa ( wszyscy wiemy dlaczego w 6 wymontowuje sie deske )krzych napisał(a):nie zrobilibyscie jakiej fotorelacji
Dokładnie , widziałem gdzies w necie sprzet do GH za 4999 zł ( ASO Poznan ) ale to jakis chinski bubelmazgh napisał(a):Mi też się podoba najbardziej ori.-tylko u nas to kiepścizna.No i koszt 11 000 zł.
O czym mowa ?mazgh napisał(a):Ale na naszym rynku sa conajmniej jeszcze 2 firmy których sprzęt fajnie pracuje.
Widziałem na zywo ale chyba jestem juz za stary , pachnie mi to troche wioską ....mazgh napisał(a):Co do tych badziewiastych podświetlanych osłon progowych były dostępne od pojawienia się GH na rynku
Jaksa napisał(a):To telefonkrzych napisał(a):Ano tak, N95 masz,w nim nie mam map
krzych napisał(a):A kiedykolwiek do tej pory sie doczekali? Z tego co mi wiadomo, ostatnie aktualizacje polski sa z 2007 i nei robione przez Mazde, a przez Navteq czy inne takie tam
Nawet za darmo nie chceMaciej Loret napisał(a):Ale możesz mieć, nawet darmowe
Jaksa napisał(a):Nawet za darmo nie chceMaciej Loret napisał(a):Ale możesz mieć, nawet darmowe
DobraMaciej Loret napisał(a): Darmowa mapa prawie całego świata w telefonie czasem się może przydać...
Jaksa napisał(a):Dobramasz racje ,tylko ze obecnie wiekszosc ludzi lata samolotami po swiecie ( zalezy jaki kierunek )
Jaksa napisał(a):a w wypozyczalniach samochodów maja nawigacje za mała dopłatą ( gdy zamawiasz schabowego na piwo tez Cie stac![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości