przez Bakss » 2 cze 2009, 20:36
Rozumiem Cię, ale skoro ktoś decyduje się na zakup to trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami typu zabezpieczenia. W końcu kupujesz samochód dla siebie a nie dla złodzieja. Szczerze mówiąc, jak kupiłbym taką 6 to założyłbym do niej chociażby najprostszy wyłącznik o którym wiedziałbym tylko ja, niby pierdoła, ale trochę czasu minie zanim złodziej się zorientuje.
Jak to działa ten wynalazek, nie sprawdzałem i nie zanosi się na to, podałem to jako przykład dla Grzyby.
Gdzieś ostatnio widziałem prawdopodobnie w wiadomościach, jak kradną samochody, na lawetę było chyba <10, więc bardzo mała szansa ,że akurat tak zwiną samochód za powiedzmy 40k gdy jest tak wielkie ryzyko ,że ich złapią, robią wokół siebie szum, ludzie się przyglądają. Myślę, ,że tak akurat wędzą auta za które wybitnie dostaną dużo kasy, bo inaczej to zysk jest niewspółmierny z tym co ryzykują.
"Szóstka jest beznadziejna. Już na pierwszy rzut oka widać, że tak naprawdę to niewiele ją od poprzednika różni… który z kolei niewiele się różnił od poprzednika. I tym sposobem od kilkudziesięciu lat pół Europy wzdycha do lekko modernizowanego garbusa..."
Święta prawda