Nowe ceny mogą boleć, nie powiem ale co robić. Chyba nie jest teraz dobry czas na kupno
pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Dokładnie, jeżeli komuś się bardzo nie spieszy to lepiej poczekać.jancio68 napisał(a):Nowe ceny mogą boleć, nie powiem ale co robić. Chyba nie jest teraz dobry czas na kupno ysz
pozdrawiam
Łudź się dalejDeniorek napisał(a):No i spalanie: 6 literków. zeby
Na A2 się można rozbujać. Przy 200 km/h ma 4.500 obr. więc zapasu jeszcze jest sporo.BEN napisał(a):co do prędkości to Cx ponoć zamyka licznik ale nie zamierzam tego sprawdzać bo po polskich
tery napisał(a):Czy w CX-ie prędkość jest ograniczona elektronicznie do 210km/h pytajnik
domin1979 napisał(a):Na A2 się można rozbujać. Przy 200 km/h ma 4.500 obr. więc zapasu jeszcze jest sporo.
tery napisał(a):Czy w CX-ie prędkość jest ograniczona elektronicznie do 210km/h pytajnik
domin1979 napisał(a):ale SUV-y nie powinny jeździć z takimi prędkościami ze względu na wyższy środek ciężkości i myślę, że dlatego wstawiają kaganiec. Wg mnie słusznie.
Pewnie opory powietrza też drastycznie rosną.
Sevyoruum napisał(a):Podsumowalbym to tak:
W CXie uslyszysz- ojciec no depnij.
W Verso uslysysz- tatusiu a zajedziemy do mcdonalda?usmiech
tery napisał(a):To tylko potwierdza,że Mazda traci klientów i to nie z ich winy bynajmniej.
Deniorek napisał(a):Taniej kupicie tylko francuskie badziewie Renault (jeśli są to właściciele Francuzów to sorry, ale już mam opinię o tych autach)
Deniorek napisał(a):2. SX-4 od Suzuki (tak to ten 4x4 kompakt z terenowym zacięciem)
jancio68 napisał(a):No i co miłe i ułatwia życie to to, że inni kierowcy raczej zjeżdżają i ustępują pasa. Widok mordki Cx-a w lusterku wstecznym zmiękcza innych użytkowników lewego pasa. Naprawdę.
BEN napisał(a):Deniorek napisał(a):Taniej kupicie tylko francuskie badziewie Renault (jeśli są to właściciele Francuzów to sorry, ale już mam opinię o tych autach)
Oj kolego oburzyłem się strasznie Twoja wypowiedzią.![]()
![]()
![]()
Od lat jeździłem francuzami (Cx-7 pierwszy nie francuz w mojej rodzinie) i dalej jeżdżę Xsara 1,6 16V i powiem Ci że niektóre opinie są mocno przesadzone np. kiedyś fan szmelcvagena powiedział mi ze w C5 (tez miałem do niedawna i zmieniłem właśnie na cx) najczęściej psuje się elektronika a w pasacie nic się nie dzieje bo tam jest bosch uwierz mi jakie było jego zdziwienie jak dowiedział się ze cala elektronika w citroenie jest z bosch. co do obiegowych opinii to uważam że w każdej marce trafi się egzemplarz który może mieć wady i nie ważne czy to mercedes szmelcvagen czy mazda.Deniorek napisał(a):2. SX-4 od Suzuki (tak to ten 4x4 kompakt z terenowym zacięciem)
a Tym mnie strasznie rozbawiłeś![]()
![]()
![]()
terenowe zacięcie? chyba takie samo jak cx. terenowe zacięcie z małych aut od suzuki to ma może jimmy vitara i kiedyś samuraj ale na pewno nie sx-4 który jest podpicowanym kompaktem
Deniorek napisał(a):Tak posypały się posty, że heja. Nie zmienia to faktu, że CX-7 traci ogromne rzesze klientów, a posunięciem z dieselem po prostu zepsuła wszystko. Do poprawki. Jak kupować to tylko benzynkę, diesela dla emerytów zza zachodniej granicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość