Mazda RX 9
Witam wszystkich mazdziarzy:)Mam takie pytanko i prosbe o pomoc...Szukam kogos kto ma rx8 bo chcialbym takim autkiem pojechac do slubu...Jesli bylby ktos kto moze mi pomoc to bede wdzieczny...Slub 19 kwietnia w okolicach zielonej gory...Z gory dzieki!Pozdro dla wszystkich!
-
drajwer4
Dlaczego na forum Skody tylu zwolenników Mazd? A ja tak tego czeskiego padła nie znoszę 

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):A ja tak tego czeskiego padła nie znoszę
coż... nikt nie jest doskonały

ja tam swoją lubiłem... ale w Octavii dużo zależy od wersji... jak w wiekszosci aut zreszta
Piotruś napisał(a):zbyt gwałtownie kończy się jej zad
Też mam takie odczucia. Fajna. ale w porównaniu z maską, długa kabina potem nagle ciachnęli, jakby nie mieli pomysłu na tył. Ale mnei te drzwiczki tylne w RX-8 się podobały.
misiekwaw napisał(a):gdzie

"limitowane" 190 KM >+misiekwaw napisał(a):ale w Octavii dużo zależy od wersji
ale na Astona Martina to się chyba napatrzyli aż zanadtoFaja napisał(a):projektantom nie przyszło na myśl żeby upodabniać ja do tak brzydkiego auta jak phateon
ArtX napisał(a):Faja napisał:
projektantom nie przyszło na myśl żeby upodabniać ja do tak brzydkiego auta jak phateon
ale na Astona Martina to się chyba napatrzyli aż zanadto zeby
A skąd wiadomo wo gole że to są oficjale photosy Mazdy? ja w tym tekście nic takiego nie wyczytałem
Zoom-Zoom!
Adaś napisał(a):Marco7 napisał(a):Jak widze teksty w stylu " taka sobie " to mi ręce opadają...
auto sportowe powinno wywoływać emocje i przyspieszone bicie serca.. ten model tak na mnie nie działa
a jakby byla [tiiit] czerwona? mi sie podoba
- Od: 3 paź 2007, 11:50
- Auto: Prelude BB9
Faja napisał(a):A skąd wiadomo wo gole że to są oficjale photosy Mazdy? ja w tym tekście nic takiego nie wyczytałem
no własnie?? Ja też nie znalazłam potwierdzenia tego. Ale jakby tak wyglądała i faktycznie miała 450- 500 HP to wiem już jaki będzie mój następny samochód
... złap mnie jeśli potrafisz 
- Od: 18 wrz 2007, 17:38
- Auto: Mazda RX-8 GT 2005
Faja napisał(a):A skąd wiadomo wo gole że to są oficjale photosy Mazdy? ja w tym tekście nic takiego nie wyczytałem
jak już pisałem wcześniej nie sa, zwykły photoshop... proszę bardzo tu jest następny:
http://www.blogsmithmedia.com/www.autob ... render.jpg
o wiele lepszy moim zdaniem
- Od: 6 wrz 2007, 17:25
- Auto: 2016 mazda6 2.5
furai na torze!
http://youtube.com/watch?v=C4Xl0i4uNGU
http://youtube.com/watch?v=C4Xl0i4uNGU
byyyyłoooo
Mirek napisał(a):ucywilizowana furai?? hmmm.. no jak dla mnie, mało prawdopodobne
Jaki problem, wystarczyłoby pozdejmować z niej spojlery i mamy prześliczne supersportowe auto, właśnie taką ucywilizowaną furai dopuszczoną do ruchu
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
W Top Gear był obszerny artykuł o Furai i producent twierdzi,że do seryjnej produkcji nie wejdzie,ale główny projektant powiedział,że stworzyli coś niezwykłego byli by głupkami,gdyby tego nie wykorzystali. Myślę,że Furai będzie kolejnym RXem,tak czy inaczej zmieniona. Ale swoją droga nikt nie mówi,że Mazda nie może produkować kilku RX ów jednocześnie..choćby kolejny RX8-konkurent 350z itp. i RX Furai-pogromca sportowych bolidów:D