Riki napisał(a):lub V6
lub czasopisma
www.mazdaspeed.pl
Riki napisał(a):Honestus szóstkę (GG) chwalą od samego momentu prezentacji modelu......
Jakbym kiedyś kupował M6 to tylko... czarne kombi z czarną skórą i 136KM dieslem pod maską lub V6
alf28 napisał(a):może ktoś mi wytłumaczy co to są"dwustopniowe poduszki powietrzne"![]()
Będąc 18 lat w branzy nie sposób nie znac kilku ciekawych ludzi o TVN nie wspomnę ale przed nimi bronie sie czym sie daPiterx napisał(a):skad oni wiedzieli o Tobie? przeciez nie masz stacji ASO, nie sprzedajesz mazd
Piterx napisał(a):Jaksa prezesem Mazdy w pl
Faktycznie sporo aut przewinęło się przez moje ręce , pamiętam jak oblizywałem sie na widok 626 GC w latach 1987 ....Piterx napisał(a):pewnie przez te 18 lat naprawiłes wiecej mazd niż najwieksze ASO mazdy w pl... i bez pompy wielkiego rozgłosu 1000m2 warsztu
Piterx napisał(a):jak juz przeniosłes to chociaz cytat Jaksy mogłes wkleic!
......zajadającego pączkiHonestus napisał(a):Wyobraźnia stworzyła mi Pana obraz jako starszego pana z brzuszkiem
Święte słowa.....zetek napisał(a):Jeżeli chodzi o silniki to chyba z każdym jest tak, ze jak dbasz tak masz
Jaksa napisał(a):Jeżeli chodzi o silniki to chyba z każdym jest tak, ze jak dbasz tak masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości