anonimka napisał(a):moja mam tez za darmo miala miec operacje ale musiała czekac 7-8 miesiecy na miejsce w szpitalu... co groziło paraliżem całkowitym.....
operacja to nie to samo...
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):tak to jest steryd, kiedys nawet sporo tego lykalem w zwiazku z moja choroba
powiem ci ze mozesz spodziewac sie ze troche spuchniesz bo on zwieksza laknienie, w efekcie otylosc (ale glownie twarzy) nie wiem jaka dawke ci dali bo ja mialem kilka miesiecy ok 1mg/kg masy.
Misiek-Bełchatów napisał(a):Wstrzymam się jeszcze z tym encortonem może do jutra, 2 dni brałem augmentin i coxtral po których kolejne 2 dni wszystko co zjadłem to zwracałem, a jak już nie miałem co zwracać to wodą wymiotowałem.
Misiek-Bełchatów napisał(a):jacobs – nie wiem jak to jest do końca, najbliższe wolne miejsce były na 6czerwca, być może z tego powodu, ale jeśli czas gra tu wielką rolę to próbuje wszystkiego.
Misiek-Bełchatów napisał(a):Rozmawiam z pewną osobą z forum na gg (nie chce pisac nick-u bo może sobie tego nie zyczyć) i czy Tobie lekarz powiedział jaka była przyczyna tego porażenia nerwu?
XsiX napisał(a):przyczyną była szczeniacka zabawa w szkole w walenie "z liścia" po twarzy
Misiek-Bełchatów napisał(a):Czy dostałeś też encorton (to sa jakieś sterydowe tabletki)
jacobs napisał(a):weź jakieś leki osłaniające żołądek, tak mi się wydaje.
jacobs napisał(a):Rozumiem, liczy się czas usmiech. Poprostu rozmawiałem z mamą i mówiła że to jest darmowe.
Misiek-Bełchatów napisał(a):Przypuszczam że gdybym czekał do 6 czerwca to też bym nie musiał płacić, ale to jeszcze miesiąc
Takich się doczekaliśmy czasów i służba zdrowia działa tak jak działą ehh szkoda słów ...
Misiek-Bełchatów napisał(a):czekałem blisko 40min. i w końcu miałem dość bo przyszedł jakiś lekarz z cukierkami i smacznie im się zrobiło, wesoło i chyba o mnie zapomniały w końcu podszedłem i spytałem czy długo muszę czekać na ten zastrzyk i babka z wielkim oburzeniem do mnie proszę wejść (z izby nikt nie wyszedł w tym czasie) a jak mi w******* igłe w tyłek to aż mnie ruszyło na leżance. Więcej do szpitala na zastrzyk nie jade ehh szkoda słów.
malutka napisał(a):Augumentin to bardzo silny antybiotyk – killer i po nim niestety czesto wylaza jakies efekty uboczn
malutka napisał(a):A z tymi lekami sterydowymi nie zwlekaj. Lekarz napewno przepisal Ci odpowiednia dawke, wiec o ile bedziesz przestrzegal jego zalecen powinno byc ok
Misiek-Bełchatów napisał(a):malutka napisał:
Augumentin to bardzo silny antybiotyk – killer i po nim niestety czesto wylaza jakies efekty uboczn
anonimka napisał(a):brałam to g...wnoo koszmarny lek, tez wymiotowałam
anonimka napisał(a):malutka napisał:
Augumentin to bardzo silny antybiotyk – killer i po nim niestety czesto wylaza jakies efekty uboczn
Negoiu napisał(a):Ludzie przestańcie straszyć Miśka.
Negoiu napisał(a):To jest podstawowy lek pierwszego rzutu
malutka napisał(a):ze byc moze jego perypetie zoladkowe
malutka napisał(a):Niestety tak i zabija cala flore bakteryjna-oprocz tych "zlych" rowniez i pozyteczne bakterie, przez co po kuracji Augumentinem musialam odbycmalutka napisał(a):musialam odbyc dlugofalowe leczenie na inna przypadlosc i
to tak jego rola.Oby niszczył tez te "złe" bakterie. Pytanie, czy taka była poptrzeba, poza tym o potrzebie brania flory bakteryjnej powinien powiedzieć lekarz i farmaceuta. nie zawsze tak jest.w 80% przypadkach jest on niepotrzebny i ludzie go niewykupują.malutka napisał(a):musialam odbyc dlugofalowe leczenie na inna przypadlosc
Negoiu napisał(a):Ludzie przestańcie straszyć Miśka
Negoiu napisał(a):zacznij pic jogurty itp, albo kup sobie Trilac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości