bkapust napisał(a):A jakos ostatnio czytalem, ze w niemieckim tescie TUV [?] Mazda Demio byla na 2 miejscu jesli chodzi o bezawaryjnosc.
bo w demio nie ma diesla
www.mazdaspeed.pl
nightcomer napisał(a):"bezawaaryjność TUV" a bezusterkowość to dwie totalnie różne rzeczy.
Malutki napisał(a):GraPys napisał(a):niemcy lubią komfortowe samochody
niedawno rozmawiałem ze znajomym "polskim Niemcem" o tym jakie auta
kupują teraz Niemcy i on bez chwili zastanowienia odpowiedział, że głównie
mazdy![]()
Edi napisał(a):Pierwsze inne auto niż niemieckie na 23. pozycji (Clio).
GraPys napisał(a):Jeżeli przesiedli się z Opla, Mercedesa, VW, to już byli rozczarowani, a Ci co przesiedli się z samochodów francuzkich byli wręcz zdruzgotani. Samochody europejskie robione są pod kątem wygody i jak najbardziej posuniętego komfortu w granicach dopuszczalnego poziomu cenowego dla danej klasy.
Globy napisał(a):Nie wspominajac o drobiazgowej usterkowosci
Globy napisał(a):nie jest w stanie przycmic wcisnietych gdzieniegdzie dupnych plastikow i tragicznego spasowania deski.
GraPys napisał(a):Źle trafiłem, że zacząłem od GF-ki
Globy napisał(a):Spoko... Mam tylko nadzieje, ze to nie ten temat sklonil Cie do rozstaniaI dalej bedziesz sie udzielac na naszym forum!
GraPys napisał(a):Jadąc Vectrą 160 po autostradzie w kabinie mogłeś swobodnie rozmawiać przy delikatnie grającym radiu.
lukasz5 napisał(a):Niby fiacik z 2001 roku ale w mojej mazdzie z 2006 polowy tych rozwiazan nie bylo co we fiacie (komputer pokladowy, elektryczne wspomaganie kierownicy, autoamtyczne lampy, wycieraczki, podgrzewane i skladane lusterka, regulowany, wygodniejszy podlokietnik, regulacja nadmuchu dla pasazerow z tylu, regulowane zaglowki, schowki pod fotelami etc.).
lukasz5 napisał(a):elektryczne wspomaganie kierownicy,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości