4 lata jezdzenia po komisach w Poznaniu i okolicach... efekt?
IGLA 100% KLAMSTW i NIEZGODNOSCI stanu faktycznego z opisem auta
Od ponad roku jak widze ogloszenie "autokomis", to odrazu zamykam okienko
SZKODA CZASU

www.mazdaspeed.pl
ser napisał(a):Prawie same zagazowane Mazdy... WTF?!![]()
ser napisał(a):Ta, pewnie jak przyjade na zlot, popatrze na te komisowe ulepy i zagazowane trupy za znaczkiem MAZDA, wyjme miernik lakieru i mnie widlami pogonia, bo zburze wszystkim piekny sen o dziadku, ktory plakal jak oddawal...
ser napisał(a):4 lata jezdzenia po komisach w Poznaniu i okolicach... efekt?
ser napisał(a):Ta, pewnie jak przyjade na zlot, popatrze na te komisowe ulepy i zagazowane trupy za znaczkiem MAZDA, wyjme miernik lakieru i mnie widlami pogonia, bo zburze wszystkim piekny sen o dziadku, ktory plakal jak oddawal...
dadan napisał(a):Doświadczenie mazdowiczów z gazem zaprzeczają temu co wklejasz, więc nie wiem po co dygresja o gazie. Nie jeździłeś, nie miałeś, wklejasz jakieś pseudofachowe artykuły i uważasz je za wyrocznie. Sam mam 100 tyś śmignięte na gazie i silnik bez zmian, nie bierze oleju ani innych płynów, chociaż według teorii jednego z najlepszych (podobno) gazowników w trójmieście V-ka w maździe i gaz nie lubią się (pozdrawiam serdecznie p. Barabasza)
ser napisał(a):o co wojuje?
ser napisał(a):i wiele innych tego typu
ser napisał(a):o co wojuje?
np. ostatnie dodane ogloszenie z dzialu jak i wiele innych tego typu
viewtopic.php?f=78&t=183003&view=unread#unread
ser napisał(a):ktorzy szukaja rynku zbytu do opychania jeleniom sprowadzonych mazdo-tworow
buczos napisał(a):Chyba dalej nikt nie wiem o co wojujesz.
Przyszedlem tutaj w nadziei (nadzieja matka glupich), ze znajde ciekawe auto i obiektywne opinie na temat Mazd.
Jak dotad znalazlem spora grupe handlarzy i chyba ich ofiary zyjace w blogiej nieswiadomosci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości