4 lata jezdzenia po komisach w Poznaniu i okolicach... efekt?
IGLA 100% KLAMSTW i NIEZGODNOSCI stanu faktycznego z opisem auta
Od ponad roku jak widze ogloszenie "autokomis", to odrazu zamykam okienko
SZKODA CZASU

www.mazdaspeed.pl

http://allegro.pl/sliczna-mazda-6-jak-nowa-66tys-km-serwis-i5374551227.html

ser napisał(a):Prawie same zagazowane Mazdy... WTF?!![]()
) i najzwyczajniej w świecie ludzie jeżdżą i nic się nie dzieje. A jak się dzieje, to po takim czasie, że wciąż się opłaca (szklanki można wziąć od Forda za mniej niż pół ceny).ser napisał(a):Ta, pewnie jak przyjade na zlot, popatrze na te komisowe ulepy i zagazowane trupy za znaczkiem MAZDA, wyjme miernik lakieru i mnie widlami pogonia, bo zburze wszystkim piekny sen o dziadku, ktory plakal jak oddawal...
ser napisał(a):4 lata jezdzenia po komisach w Poznaniu i okolicach... efekt?
ser napisał(a):Ta, pewnie jak przyjade na zlot, popatrze na te komisowe ulepy i zagazowane trupy za znaczkiem MAZDA, wyjme miernik lakieru i mnie widlami pogonia, bo zburze wszystkim piekny sen o dziadku, ktory plakal jak oddawal...
dadan napisał(a):Doświadczenie mazdowiczów z gazem zaprzeczają temu co wklejasz, więc nie wiem po co dygresja o gazie. Nie jeździłeś, nie miałeś, wklejasz jakieś pseudofachowe artykuły i uważasz je za wyrocznie. Sam mam 100 tyś śmignięte na gazie i silnik bez zmian, nie bierze oleju ani innych płynów, chociaż według teorii jednego z najlepszych (podobno) gazowników w trójmieście V-ka w maździe i gaz nie lubią się (pozdrawiam serdecznie p. Barabasza)

ser napisał(a):o co wojuje?
ser napisał(a):i wiele innych tego typu
ser napisał(a):o co wojuje?
np. ostatnie dodane ogloszenie z dzialu jak i wiele innych tego typu
viewtopic.php?f=78&t=183003&view=unread#unread
ser napisał(a):ktorzy szukaja rynku zbytu do opychania jeleniom sprowadzonych mazdo-tworow
buczos napisał(a):Chyba dalej nikt nie wiem o co wojujesz.
. Na rynku jak i w dziale "sprzedam" jest oferowane dokładnie to, co jest do kupienia za takie czy inne pieniądze. Jak komuś się nie podoba, to po prostu może nie zaglądać, wybrać jakąś inną markę, gdzie auta nie są tak zużyte albo znaleźć jakieś inne rozwiązanie, ale po kiego truć, to nie wiem.
.
Przyszedlem tutaj w nadziei (nadzieja matka glupich), ze znajde ciekawe auto i obiektywne opinie na temat Mazd.
Jak dotad znalazlem spora grupe handlarzy i chyba ich ofiary zyjace w blogiej nieswiadomosci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości