Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
Wyrazy współczucia!!
Pozdrowienia z Trzebini!
http://www.mazdaspeed.pl/ – Klub MazdaSpeed
http://www.mazdaspeed.pl/ – Klub MazdaSpeed
- Od: 15 gru 2003, 20:52
- Auto: chwilowo brak
ja tez bardzo współczuje
!!!!

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
tez sie przylaczam, do tego rodzaju kondolencji, bo tak to nalezy nazwac.
:(:(
U mnie w okolicy, tez ostatnio (jakies 4 msc) strasznie wzmogly sie kradzieze. Moze to dlatego, ze mieszkam obok ryneczku i duzo aut parkuje. Kiedys kolega widzial i mi opowiadal, ze jakis lepek ukradl z bagaznika....... kielase i jakby nigdy nic odszedl przygryzajac ja.
Masakra, dlatego trzeba reagowac na takie sytuacje, gdy sie tylko widzi i wie
Zglaszaj na policje, kazdy powinien tak zrobic, chodzby po to, zeby jakis smerf mial wiecej papierkow do przewalania, a nuz cos zorganizuja itp
Jescze raz bardzo wspolczuje i pozdrawiam
U mnie w okolicy, tez ostatnio (jakies 4 msc) strasznie wzmogly sie kradzieze. Moze to dlatego, ze mieszkam obok ryneczku i duzo aut parkuje. Kiedys kolega widzial i mi opowiadal, ze jakis lepek ukradl z bagaznika....... kielase i jakby nigdy nic odszedl przygryzajac ja.
Masakra, dlatego trzeba reagowac na takie sytuacje, gdy sie tylko widzi i wie
Zglaszaj na policje, kazdy powinien tak zrobic, chodzby po to, zeby jakis smerf mial wiecej papierkow do przewalania, a nuz cos zorganizuja itp
Jescze raz bardzo wspolczuje i pozdrawiam
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Ja również solidaryzuje się w bólu po stracie auta.
W głowie się nie mieści co się wyprawia w naszym kraju. Żeby człowiek musiał się bać o stare auto. Nazwlekali tych rupieci z Zachodu i teraz potrzebują ku**a jego mać części zamienne. To skur**syny jedne. Nich im łapy pousychają.
Pozdrawiam i życzę wszystkim żebyśmy dożyli spokojniejszych czasów.

Pozdrawiam i życzę wszystkim żebyśmy dożyli spokojniejszych czasów.
- Od: 20 sie 2004, 08:40
- Auto: 323F & 350Z
Ja nie kupiłem na giełdzie auta.
A mam jeszcze przypuszczenia takie , ze zlodzieje wiedzieli ze mam dwa auta.
To drugie ( polonez ) ostatnio nie stalo pod blokiem (jest u blacharza ) i moze zlodzieje mysleli ze sprzedalem poloneza i ze mam kase i ze ubija szybki interes ze mna.
Pozdrowienia
NewArK
A mam jeszcze przypuszczenia takie , ze zlodzieje wiedzieli ze mam dwa auta.
To drugie ( polonez ) ostatnio nie stalo pod blokiem (jest u blacharza ) i moze zlodzieje mysleli ze sprzedalem poloneza i ze mam kase i ze ubija szybki interes ze mna.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
pozdrawiam wszystkich kupujących części na giełdzie, dzięki czemu obrót wtórny kwitnie
Tu wypada dodac, ze nie tylko czesci ale i radia

Lacze sie z wyrazami wspolczucia....
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Tu wypada dodac, ze nie tylko czesci ale i radia ! Wiekszosc ludzi jak tylko chce zaoszczedzic to idzie na gielde i kupuje radio (czesto nawet wiedzac ze jest kradzione). Apeluje aby przestac kupowac od zlodziei to moze wtedy bedzie mniej kradziezy.... alez ja naiwny
Lacze sie z wyrazami wspolczucia....
to jest tak samo jak miałbyś zaprzestać ściągać z sieci mp3, divx i gry. TO JEST NIE DO ZREALIZOWANIA ... no ale apelować można chociaż to i tak nic nie da
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Znajomemu w Pabianicach kropneli przedwczoraj Audi 80 1.8 LPG '92... Niestety nieubezpieczone, sporadycznie zostawial pod blokiem i wlasnie tego jednego wieczora... Ostatnio postawil je na dorobki lakiernicze, wymienil opony i zrobil kompleksowy przeglad z paskami itd. oraz wsadzil dobre radyjko. Chyba wlasnie "zyczliwy blacharz" podpiwedzial komu trzeba, ze jest dobre auto. Niestety nastepnego dnia kanalami wyszlo, ze juz pociete. Kolejne skurwy***nstwo, strach dawac auto do naprawy.
qrde a to gnojki
. Ja zawsze wstawiam auto do garazu i nawet jakbym musial zostawic auto na zewnatrz to tylko na parkingu strzezonym.
Niestety a moze stety f-ka zwraca uwage ...
Wspolczuje , ale mam nadzieje ze auto sie znajdzie.

Niestety a moze stety f-ka zwraca uwage ...
Wspolczuje , ale mam nadzieje ze auto sie znajdzie.
- Od: 27 sie 2004, 10:17
- Auto: Mazda 323f 1.6 16v 1991r
współczucia , trzy tygodnie temu miałem włam do swojego, pozbyłem się kompletnej zabudowy audio, radio, 2 piece, 4 suby :/ wszystko poszło się jeb..
- Od: 22 cze 2004, 18:14
- Auto: 323F – było kiedyś
Mam dobra wiadomosc dla tych ktorzy skladali mi kondolencje.
Moja madzia sie odnalazla.W poniedzialek otrzymalem telefon z policji ze znalezli auto a wczoraj bylem na ogledzinach.Madzia ma tylko uszkodzony zamek w dzwiach ( lewych ) i w stacyjce i brak panela do radia . Reszta nie ruszona w takim samym stanie jak przed kradzieza . Mam nadzieje ze z parkingu policyjnego odbiore ja w poniedzialek.
Poza tym ze auto sie odnalazlo mam przejscia z firmą ubezpieczeniową , ale to juz w innym poscie bo za duzo pisania a bede chcial opisac to dokladnie.
Pozdrawiam
NewArK
Moja madzia sie odnalazla.W poniedzialek otrzymalem telefon z policji ze znalezli auto a wczoraj bylem na ogledzinach.Madzia ma tylko uszkodzony zamek w dzwiach ( lewych ) i w stacyjce i brak panela do radia . Reszta nie ruszona w takim samym stanie jak przed kradzieza . Mam nadzieje ze z parkingu policyjnego odbiore ja w poniedzialek.
Poza tym ze auto sie odnalazlo mam przejscia z firmą ubezpieczeniową , ale to juz w innym poscie bo za duzo pisania a bede chcial opisac to dokladnie.
Pozdrawiam
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM