Tapatalk
Serwis ogłoszeniowy – samochody używane z gwarancją
1, 2
marwol napisał(a):Miro – ten zapis to raczej do rzeczy nowych sie odnosi![]()
Tapatalk
Gwarancja to gwarancja, przepis jest przepis, prawo to prawo
-
miro62
cyganteria napisał(a):musze popracować jeszcze nad ta stroną.
A ja się zastanawiam jaki jest jej sens.
NP. Mazda niemcy ma swój serwis z ogłoszeniami aut używanych. Czemu oni mają się do ciebie zgłosić?
PS1. Separatorem dziesiętnym w Polsce jest przecinek, a do oddzielania grup trzycyfrowych stosuje się spację.
PS2. W opcjach wyszukiwania w cenie można wpisać litery
ja nie bede sprzedawca samochodow tylko autoryzowane salony. one wystawiaja oferty sprzedazy samochodow i one beda udzielac gwarancji. to bedzie serwis w stylu otomoto z tym ze samochody beda pochodzic z salonow. salony maja rozne gwarancje tj. km, czasowe itp.
na portalach ogloszeniowych znajduja sie tez ogloszenia samochodow z salonu uzywanych i nowych. to bedzie dodatkowe zrodlo ruchu i promocji. taka jest zasada.
a weryfikacja ogloszen bedzie na podstawie czy dany salon wystawi gwarancje czy nie.
na portalach ogloszeniowych znajduja sie tez ogloszenia samochodow z salonu uzywanych i nowych. to bedzie dodatkowe zrodlo ruchu i promocji. taka jest zasada.
a weryfikacja ogloszen bedzie na podstawie czy dany salon wystawi gwarancje czy nie.
- Od: 23 lip 2011, 23:51
- Auto: Mazda 6 GG 2.0/2004 MZR-CD 136KM
szukajka do poprawki
na chwile obecna wybierając mazda później 6 mam do wyboru jedynie kabrio jako rodzaj nadwozia a takiego jak wiemy nie ma. Czy nie powinno to być powiązane z wybrana marka/modelem i tym co w rzeczywistości było dostępne bo na chwile obecna dane chyba są brane z już dodanych ogłoszeń (czyli tego bmw)
na chwile obecna wybierając mazda później 6 mam do wyboru jedynie kabrio jako rodzaj nadwozia a takiego jak wiemy nie ma. Czy nie powinno to być powiązane z wybrana marka/modelem i tym co w rzeczywistości było dostępne bo na chwile obecna dane chyba są brane z już dodanych ogłoszeń (czyli tego bmw)
masz racje
- Od: 23 lip 2011, 23:51
- Auto: Mazda 6 GG 2.0/2004 MZR-CD 136KM
1, 2