MarcinGDA napisał(a):Znamienne w tym całym zdarzeniu jest to, że Mazda Polska przyznała mi w ramach "gestu handlowego " 30% wartości kosztu naprawy
Według mnie takie wytłumaczenie MMP jest tylko potwierdzeniem przyznania się do błędu/wady.
www.mazdaspeed.pl
MarcinGDA napisał(a):Znamienne w tym całym zdarzeniu jest to, że Mazda Polska przyznała mi w ramach "gestu handlowego " 30% wartości kosztu naprawy
MarcinGDA napisał(a):Emisja za 2-4 tygodnie. Mam o tym być poinformowany.
Mariianek napisał(a):Ale najważniejsze żeby to zadziałało i zrobili co trzeba ,czyli naprawili twoja szkodę.
MarcinGDA napisał(a):Dzisiaj kręciliśmy program. Byliśmy m.in w firmie produkującej moją instalację gazową – bardzo pouczająca lekcja, fachowcy w swojej dziedzinie, wykluczyli wpływ instalacji gazowej na wybuch poduszek powietrznych. Pokazywali mi również jako ciekawostkę katalogi włoskich dilerów u których możesz kupić Mazdy 2 i 3 z fabrycznymi instalacjami. Mazda Polska jak z tego wynika – bredzi. Emisja za 2-4 tygodnie. Mam o tym być poinformowany.
polak900 napisał(a):ile tak przyjemność z tvnturbo może kosztować
nemi napisał(a):Jak ktoś nie da rady obejrzeć, to zerkajcie tutaj:
http://tvnplayer.pl/szukaj,1.html?query ... tn_search=
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości