sq2jul – jak widzisz nie zapomnieliśmy o Was
czekam na odpowiedź
www.mazdaspeed.pl
nJaro napisał(a):z chęcią dodamy tylko nie mamy grafik i opisu
www.mazdaspeed.pl napisał(a):Klub MadzaSpeed zrzesza posiadaczy i fanów samochodów marki Mazda. To właśnie tutaj możesz podzielić się radością z posiadania swojego samochodu, poznać nowych przyjaciół oraz uzyskać pomoc w rozwiązywaniu różnych problemów – nie tylko tych motoryzacyjnych. Istotą naszej działalności są spotkania Maździarzy organizowane w różnych częściach Polski, dzięki którym możemy bliżej się poznać, wspólnie rozerwać, wymienić poglądy i doświadczenia eksploatacyjne. Co więcej... takie spotkanie możesz zorganizować również Ty! Na co dzień kontaktujemy się przez forum dyskusyjne, obok którego działa również czat i strona klubowa mazdaspeed.pl stanowiąca kompendium informacji o wszystkich modelach japońskiego producenta oraz obszerny zapis dotychczasowych wydarzeń w dziejach Klubu MS.
Adaś napisał(a):zapisałem się również i od razu średnie Klubowe spalanie Pb podskoczyło
nJaro napisał(a):sygnaturka narazie jedna i po zmianie paliwa na lpg – będzie tylko lpg, ale .... pomyslimy
sq2jul napisał(a):Adaś napisał(a):zapisałem się również i od razu średnie Klubowe spalanie Pb podskoczyło
nie dosc ze pali jak smok to jeszcze ma najwiekszy kilometraz wsrod aut zapisanych w klubie mazdaspeed na motostat
Adaś napisał(a):Nie moja wina, że pozostali mają cofane liczniki przez Turasa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości