Kiedy zakładacie zimowe opony?
Bokciu napisał(a):kto je w takim razie bedzie chcial kupic
niewiem ... narazie sie na nich kulam ... dam im ostatnią szanse ... śnieg- jak tu sie nie sprawdzą to skończą jako huśtawka
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
W sobotę o 12:00 odałem samochód do mechanika na przegląd przed zimą i na zmianę zimówek, pogoda była ładna. Jak o 18:00 odbierałem to prawie śnieżyca była i z 5cm śniegu na jezdni – trafiłem ze zmianą praktycznie co do godziny 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Puhcio napisał(a):P0L4K napisał:
ktos kto jezdzil na Matadorach
Waluś ? język

myślisz że co..........
zimowe też mam MATADORY błehehehe

Poprzedni własciciel pracował w Skodzie

Ja bym zdecydowanie radził wymianę wszystkich. Wymieniając tylko z przodu będziesz rzucał tyłem, a w koleinach ze śniegu będziesz po prostu "tańczył" na drodze.
Jeżeli chciałbyś ekonomicznie to na tył faktycznie można poszukać jakichś niezłych używek.
pozdr.
Jeżeli chciałbyś ekonomicznie to na tył faktycznie można poszukać jakichś niezłych używek.
pozdr.
Crimer napisał(a):założyłem 4 nowe kormorany

Crimer, byle nie takie jakie ja mam, bo je przeklniesz – sakramecko śliskie

Ja mam swoich dosyć po pierwszym sezonie kiedy ich używałem (teraz ze względu na kasę też założyłem, ale obiecałem sobie że to ostatni).
Miałem wcześniej Kormorany ze "starym" bieżnikiem taka "jodełka" – były super i myślałem że nowy produkt będzie lepszy.
Niestety porażka na całej linii.
mariusz.grzyb napisał(a):Crimer, byle nie takie jakie ja mam, bo je przeklniesz – sakramecko śliskie
zgadza sie i były, bo wkońcu nowe, ale "przetarłem" je troche na asfalcie

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):bo wkońcu nowe, ale "przetarłem" je troche na asfalcie i teraz sie trzymają drogi aż miło
no nie wiem, ja je mam 3 sezon i poprzednie zimy były tragiczne
Trzeba było kupić Frigo i mieć święty spokój
Ja w mojej MX3 ma takie letnie i nie są za wysokie, ale na zimę 205 wydają mi się "ciut" za szerokie

Adaś napisał(a):Czy 205/55 nie beda za wysokie?
Ja w mojej MX3 ma takie letnie i nie są za wysokie, ale na zimę 205 wydają mi się "ciut" za szerokie
Trusted computing – Yes or No?
MKG napisał(a):u mnie jest snieg
u mnie także
MKG napisał(a):wiesz jaki to żal jak stoi w garażu "nowy nabytek"
może i tak, ale popatrz na to z innej strony, przynajmniej sól nie je nadwozia

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3