Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
ale po co ją kradli to jest dopiero pytanie. Pewnie jakieś młotki więc poszukaj w okolicy bo pewnie tylko pojeździć chcieli. Znajdzie się napewno.
pozdrawiam Krzysiek()
pozdrawiam Krzysiek()
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
o [tiiit] adas wspolczuje
cien strachu padl juz na nasze modele
a myslalem ze to nigdy nienastapi
ale swoja droga jezdzi ich od cholery teraz po ulicach
juz sie boje ze kiedys ktos bedzie potrzebowal czesci i moja madzie jakis niedoby kark potnie goracym palnikiem na podzespoliki ;(
mam nadzieje adas ze autko w dobrym stanie wroci
wiem nie bede o nia dbal to jak ukradna to beda blakac ze szrota wzieli ehehhe
zartowalem oczywiscie
juz sie boje ze kiedys ktos bedzie potrzebowal czesci i moja madzie jakis niedoby kark potnie goracym palnikiem na podzespoliki ;(
zartowalem oczywiscie
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
panstasio napisał(a):o [tiiit] adas wspolczuje
zartowalem oczywiscie
Zgadzam sie z przedmowca. Myslalem, ze nasze roczniki to juz sa bezpieczne.
Adam, mam nadzieje, ze samochod nie jest "wyciety" po przejazdzce. Jakby co, to na Allegro czesto pojawia sie biala 626, ktora gosc sprzedaje kawalek po kawalku. Zapewne ma on najcenniejsze z cennych gratow czyli wnetrze. Gosc stacjonuje w Radzyminie, wiec podjechac sie da, a i ceny ma rozsadne, bo 4 mechanizmy elektrycznych szyb wystawil za 100 zl.
- Od: 13 sie 2004, 13:17
- Auto: 626 2,2 i GV 95, chevy s10 02
O qrcze, nie jestem pewien, ale chyba widziałem tą Mazdę dzisiaj koło 10:00 na parkingu przy Promenadzie.
Ten przód jest charakterystyczny...
Ten przód jest charakterystyczny...
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Wczoraj po godzinie samochod został znaleziony. Dzis go odebrałem, własnie wrócilem z Policji.
Wyłamano zamek wdrzwiach, stacyjke tez wytrychem. Z samochodu skradziono mi tubę Magnata. Radio pozostalo – mysle ze to zasługa tego ze było wypalone lutownica – numery rejestracyjne.
Policja super zadziałała – musze pochwalić. Dzis tez zdjeto slady daktyloskopijne i inne dowody zebrano.
Wydaje mi sie ze samochod został skradziony ze wzgledu na sprzet audio. Ale po przyjrzeniu sie ze jest oznakowany zostawili radyjko
<tańcze>
Wyłamano zamek wdrzwiach, stacyjke tez wytrychem. Z samochodu skradziono mi tubę Magnata. Radio pozostalo – mysle ze to zasługa tego ze było wypalone lutownica – numery rejestracyjne.
Policja super zadziałała – musze pochwalić. Dzis tez zdjeto slady daktyloskopijne i inne dowody zebrano.
Wydaje mi sie ze samochod został skradziony ze wzgledu na sprzet audio. Ale po przyjrzeniu sie ze jest oznakowany zostawili radyjko
<tańcze>
- Od: 20 lut 2004, 01:28
- Auto: 626 GD 2.0 FE4 GF 2.0 TDsI 16V
Cieszę się wraz z Tobą, że Mazda się znalazła
A tak poza tym – czy to nie Ty przypadkiem parkujesz przed tą Promenadą? Na ogół od strony Ostrobramskiej?
A tak poza tym – czy to nie Ty przypadkiem parkujesz przed tą Promenadą? Na ogół od strony Ostrobramskiej?
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
121 napisał(a):Cieszę się wraz z Tobą, że Mazda się znalazła
nie – to nie jest jednak moja mazda;)
- Od: 20 lut 2004, 01:28
- Auto: 626 GD 2.0 FE4 GF 2.0 TDsI 16V