Jesli nie Mazda to co?
AUDI A3 
- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
Ten silnik już dawno jest w produkcji i zasila także touagrega (tak sie to chyba pisze
)
Ja też, nigdy nie miałem ... i chyba nie bede miec auta tej marki. Choć Phaeton podoba mi się ... linia, srodek (moze troche za duzo drewnianych inkrustacji) ... ale ogólnie spoko
Choć w Top Gear mówili, ze w pierwszym roku traci 30% wartości bo to VW. 
brii napisał(a):Ja się brzydzę znaczkiem VW
Ja też, nigdy nie miałem ... i chyba nie bede miec auta tej marki. Choć Phaeton podoba mi się ... linia, srodek (moze troche za duzo drewnianych inkrustacji) ... ale ogólnie spoko

Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
Yyy...powiedzmy Opel Omega 2.5 V6,a lbo lepiej odrazu MV6
Ostatnio edytowano 30 maja 2006, 19:59 przez Italiano, łącznie edytowano 1 raz
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Ja np nie wiem co bym wybral. Jakbym mial 40 000pln to pewnie jakas uzywana m6 2,3 ... a jak troche mniej szukalbym bmw 5 e-39. Tylko kto by ja utrzymal. Nic innego mi nie przychodzi do glowy. Niemieckie ukradna (audi mi sie podoba), francuskie sie zepsuje, wloskie zardzewieje...
a moja ge wciaz sie toczy
az milo 
a moja ge wciaz sie toczy
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

no własnie... moze nie Type R-bo to nieosiagalny rarytas w dobrym stanie ale chociaz VTi
ewentualnie SUBARA na Imprezie..
ewentualnie SUBARA na Imprezie..
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 30 maja 2006, 17:59
- Auto: D15B7
Jeśli nie Mazda to co
a no Mazdę 323F 1,8 BP mam to jeszcze brakuje mi Alfy Romeo 159 1,9 JTS... 
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM
Jak nie M6 to raczej Toyota Avensis. Musi być liftback. 
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Na pewno coś z japońskiej motoryzacji 
Civic 5d Vti
323f Sportiv
Primera 2.0 GT
Najbardziej przemawia do mnie Primera właśnie moc wręcz idealna, większa od pozostałych wyżej wymienionych . I chciałbym nissanem sie pobujać własnie
Civic 5d Vti
323f Sportiv
Primera 2.0 GT
Najbardziej przemawia do mnie Primera właśnie moc wręcz idealna, większa od pozostałych wyżej wymienionych . I chciałbym nissanem sie pobujać własnie