więc dziś xedosik wskakuje w obuwie zimowe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
XsiX napisał(a):wskakuje w obuwie zimowe
Bimbak napisał(a):To ja powiem tak: zimówki założyłem wczoraj i:
– hamuje sie o wiele gorzej (ABS włącza sie prawie odrazu) na mokrej nawierzchni (pada śnieg ale zaraz topnieje) niż z opnami letnimi.
– na zakrętach porażka ,auto jedzie przez przód jakbym wcale nie skręcał a przy przyspieszaniu koła buksują jak letnie na błocie
Co prawda moje zimówki to jakieś Marshal super gripbóg wie co to jest. Przedwczoraj jechałem na letnich oponach jechałem w dość sporej chlapie i autko hamowało i skręcało dobrze, o wiele lepiej jak teraz na zimówkach na tylko mokrej nawierzchni. Zimówki są w bdb stanie ale widocznie albo sprawdza sie to tylko na śniegu albo te moje jakieś lipne są. W każdym razie czekam na porządny śnieg jak sie zawiode wracam letnie.
Narazie jednak jestem sceptycznie nastawiony.
Bimbak napisał(a):Co prawda moje zimówki to jakieś Marshal super grip bóg wie co to jest. Przedwczoraj jechałem na letnich oponach jechałem w dość sporej chlapie i autko hamowało i skręcało dobrze, o wiele lepiej jak teraz na zimówkach na tylko mokrej nawierzchni.
logimen napisał(a):Ja mam zalozone nowiutkie Fulda Kristall Montero
Bimbak napisał(a):[cenzura] wracam na letnie
Chce ktoś kupić zimówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość