Może wreszcie będzie okazja żeby się wybrać na jakiegoś spota do Wa-wy
G-tech Warszawa
no i jak jest z tym G-Tech'em?
kto go ma i czy udostępni na kilka dni?
kto go ma i czy udostępni na kilka dni?
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ja mam, ale pierwszy w kolejności był CeZaR83. Tylko muszę mu go dostarczyć, hihi.
Jacek176 napisał(a):Jakby ktoś był w potrzebie to ja też mam G-techa i mogę udostępnić do testów
Pchnąłbyś mi go pocztą, oddałbym Ci za przesyłkę, przetrzymałbym go kilka/kilkanaście dni a potem odesłał, co Ty na to?
Jacek176 napisał(a):Może wreszcie będzie okazja żeby się wybrać na jakiegoś spota do Wa-wy
Albo jutro na spota wpadnij

Siw-y napisał(a):Pchnąłbyś mi go pocztą, oddałbym Ci za przesyłkę, przetrzymałbym go kilka/kilkanaście dni a potem odesłał, co Ty na to?
Powiem szczerze, że nie chętnie
Raz, że podobno G-tech jest dosyć wrażliwy na wstrząsy i nie checę go narażać na podróż by Poczta Polska. Narazie działa dosyć dokładnie (sprawdzone w Sochaczewie, dokładność 0.1s) i chciałbym żeby tak zostało. A poza tym znając moje szczęście to pewnie paczka by zginęła
A na spot niestety wczoraj nie mogłem się wybrać. Kurcze, te wtorki akurat tak mi średnio pasują. Ale może w przyszłym tygodniu jakoś się uda.
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Globy napisał(a):Ja mam, ale pierwszy w kolejności był CeZaR83.
to ja się wpisuję kolejny na liste
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Jacek176 napisał(a):podobno G-tech jest dosyć wrażliwy na wstrząsy i nie checę go narażać na podróż by Poczta Polska
Myślisz, że wszystkie dżitechy są dostarczane do klientów osobiście?
Jacek176 napisał(a):A poza tym znając moje szczęście to pewnie paczka by zginęła
To jest argument bo czasem i tak bywa, momo to można ubezpieczyć paczkę i zwracają kase jak zginie
Ale rozumiem, Twoja zabaweczka i to Ty ustalasz zasady
Jacek176 napisał(a):wtorki akurat tak mi średnio pasują
To u nas świecka tradycja jest

Jacek176 napisał(a):Ale może w przyszłym tygodniu jakoś się uda.
Zapraszam
Siw-y napisał(a):To jest argument bo czasem i tak bywa, momo to można ubezpieczyć paczkę i zwracają kase jak zginie
No ja niestety mam takie szczęście. Niektórzy wysyłają po kilka paczek dziennie i jeszcze im się nic nie przytrafiło. Ja wysyłam raz na jakiś czas i już ze 4 razy miałem przypadek, że albo paczka zginęła albo doszła w takim stanie, że musiałem zwracać pieniądze klientowi.
Ubezpieczyć niby można i kilka razy nawet próbowałem ale za każdym razem pani z okienka mówiła, że jest źle zapakowana bo paczki wartościowe muszą być specjalnie zapakowane. Ja nie wiem jak trzeba zapakować tą paczkę żeby pani przyjęła jako wartościową, chyba wsadzić do szafy pancernej
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)