Przyłapany na gorącym uczynku ...
ej no masakra , ja czuje ze jemu sie wydaje ze chce ci pokazac ze stoisz na chodniku , po to ci zgina lusterko , rysuje , w moim mniemaniu jakis niezly swir z jakas nerwica natrectw , z niecierpliwoscia czekam na final , moze wtedy warto jego mine nakrecic ,jak sie dowie ze masz takie mocne dowody i plynie na odszkodowanie , swoja droga gosc wyglada w miare normalnie ataki debil ...
- Od: 16 paź 2007, 05:05
- Auto: mazda 6i 2006 2.3
Z tego co się dowiedziałem to gość poszedł na samoukaranie (ma do tego prawo-ale w papierach będzie miał wpisane karany mimo, że baz sprawy sądowej) – pokrywa naprawę wg kosztorysu biegłego rzeczoznawcy.
Będzie jazda z powództwa cywilnego.

pozdrowienia
Robert
- Od: 26 mar 2005, 00:44
- Auto: była Millenia S 2.3 V6 24v
koszty wg ASO, czy wg znajomego mechanika?
- Od: 19 paź 2006, 13:40
- Auto: Było: MX-3 1,6 16V B6 93'
trojanrob napisał(a):pokrywa naprawę wg kosztorysu biegłego rzeczoznawcy.
doić go do bólu
Finał takich spraw nigdy nie jest korzystny... nic nie zwroci trojanrobowi nerwow jakich sie najadl przez tego świra... kurde, nie wiem co gorsze: zlodziej, co kradnie dla kasy, czy taki debil, co niszczy dla samego wandalizmu... obu za jaja powinno sie wieszac....
Damn the torpedoes, full speed ahead!
- Od: 1 mar 2007, 12:58
- Auto: M6 GY '04 2.0 MZR-CD 136HP
strus napisał(a):co niszczy dla samego wandalizmu...
on raczej staral sie edukowac trojanrob-a zeby nie stawal na chodniku ... w swoim mniemaniu zachowywal sie prawidlowo udzielajac nauczki niepokrnemu kierowcy co parkowac nie umie

Toyota Corolla / Nissan Murano + Infiniti G20
- Od: 11 kwi 2006, 18:25
- Auto: Corolla/ Murano+InfinitiG20
Jakieś odszkodowanko (pięciocyfrowe) zwróci.... nic nie zwroci trojanrobowi nerwow
W poniedziałek dostanę wycenę naprawy i sformułowane pismo o zadośćuczynienie.
Czekałem > 2 lata na gościa to na kaskę też mogę cierpliwie poczekać.

pozdrowienia
Robert
- Od: 26 mar 2005, 00:44
- Auto: była Millenia S 2.3 V6 24v
A tak z ciekawosci – jakim on autem jezdzi 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson