Zakup używanego samochodu – budżet do 15.000 zł
loockas napisał(a):Nemi bo ty fordowski jesteś
Ja jestem w taki sposób fordowski: wiem, że miałem kupić Mondeo 1.8 lub 2.0 na normalne paliwo po 2005 roku, żeby nie rdzewiał i nie sprawiał kłopotów. Wiem też, że sposób produkcji modelu T zrewolucjonizował przemysł motoryzacyjny.
loockas tak jeszcze w temacie obejrzyj: http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,zakup-kontrolowany,569,7,651,odcinek.html
jest tu i 206 i wspomniana astra bertone
jest tu i 206 i wspomniana astra bertone
termi napisał(a):a co do tematu to im dluzej bedzi sie ciagnal ten watek tym predzej rower kupisz niz automusi tobie sie podobac auto i tobie ma si dobrze nim jezdzic a te wszytki opinie o awaryjnościach tej czy tej marki, to tak jak ze wszytkim w zyciu albo trafisz z kupnem albo nie
wszytkieog nie wychwycisz
Popieram. Przejedź się kilkoma interesującymi cię autami. Sprawdzisz osiągi, wygodę ergonomie itp. Awaryjność w dużej mierze zależy od sposobu użytkowania, więc życzę owocnych poszukiwań auta od człowieka, który o nie dbał
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
Szczególnie na terenach po powodziowych 
Dlatego już nie szukam innych modeli. Chcę się przejechać Alfą 156, Accordem VI, Focusem i 323F BJ Sportive. I to tyle. Pozostaje szukać oferty gdzieś blisko, aby zbajerować sprzedawce na przejażdżkę
Dlatego już nie szukam innych modeli. Chcę się przejechać Alfą 156, Accordem VI, Focusem i 323F BJ Sportive. I to tyle. Pozostaje szukać oferty gdzieś blisko, aby zbajerować sprzedawce na przejażdżkę
Udaj się do większego komisu – jak będzie tam stał taki egzemplarz i powiesz, że jesteś zainteresowany to zazwyczaj bez bólu pozwalają się przejechać 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Przejechałem się 323F BA KF i w sumie jestem zawiedziony – Prowadzenie, wyczucie auta niemal takie same jak w mojej EC. O dynamice nie pisze, bo to inna bajka
z KLZE byłoby pewnie jeszcze piękniej, ale ja chyba jednak szukam komfortu... Szala zaczyna się przechylać ku Alfie 156 i Hondzie Accord VI. Okaże się po wakacjach... Najpierw trzeba sprzedać EC 
Oj no BA fajne auto, ale dla mnie przesiadka z EC do BA wydaje się mało sensowna. Ja uwielbiam jeździć MX-3, ale szukam już czegoś innego. BA jeździło mi się prawie jak MX-3. Prawie jakby ktoś dokleił do MX-3 dodatkową parę drzwi
W sumie nie wiem sam czego ja po BA oczekiwałem... Na pewno swoją role w twoje BA odgrywały 17 calowe koła i sztywne zawieszenie.
Fajne masz to auto przecież
Sam je kupić chciałem do abdula 
Fajne masz to auto przecież
Do takiej sumki tylko Mazda 323F BA 2,0... 
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM