Kiedy tankujesz samochód?
ja mam traume jak juz tylko wskazowka opadnie z maksymalnego polozenia – najlepiej gdyby zawsze bylo pelno
ale to da sie osiagnac kiedy auto stoi pod domem tylko. Jak dojade do polowy to staram sie dolac do pelna – bo co za roznica czy bede lal od rezerwy do polowy, czy od polowy do pelna? w kasie juz zadna, a zawsze jak sie okaze ze krucho i nie mozna zatankowac to zostaje jeszcze pol baku i troche mozna pojezdzic 
Pioteq25 napisał(a):Na 40L robię 550km i tak co dwa tygodnie tankowanie pod korek zanim się zapali rezerwa.
to chyba na trasie?
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
operator
Czytając ten wątek jednak widać, że każdy kieruje się innymi względami ...
Jak Ci się nie podoba to nie czytaj ...
Czytając ten wątek jednak widać, że każdy kieruje się innymi względami ...
Jak Ci się nie podoba to nie czytaj ...
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
operator napisał(a):w czym rzecz?
W tym, że jak Ci się nie podoba to wcale nie oznacza, że masz obrażać jego autorów komentując, że założyli debilny temat.
Z mojej strony EOT.
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
operator napisał(a):Czy wszyscy mają jakieś napięcie przedmiesiączkowe?
nie, nie wszyscy. Widać tylko Ty
operator napisał(a):mam auto ale tak do końca nie wiem czy mnie na nie stać?
to sprzedaj
operator napisał(a):kupiłem padakę boże pomocy!
zdarza się
zamiast prosić Boga o pomoc proponuje udać się do serwisu
Wracając do tematu – nie zależnie od tego czy mam w portfelu 20 czy 200zł, zawsze tankuje dopiero wtedy jak wskazówka schodzi poniżej min
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
ja jeżdże na lpg i tankuje jak krece mazdzure do 4000obr/min a ona słabnie
MAZDA i'like that prum
- Od: 21 lis 2007, 01:27
- Auto: były 2XMazda 626 GD & Mazda 626 GE & Mazda Xedos 9 FL 2,5V6 A/T & Fiat Ducato 2.5 TDI laweta &
MPV LW FS & Mazda 5 cr 1.8 obecnie Mazda MPV LW 2.3 L3
damian626 napisał(a):ja jeżdże na lpg i tankuje jak krece mazdzure do 4000obr/min a ona słabnie
ale żeś temat odgrzebał...
Dolce & Gabbana | Christian Dior | Calvin Klein CK One | Emporio Armani | Gianni Versace ... HaJdefiniszIon lanSssss....
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
damian626 napisał(a):ja jeżdże na lpg i tankuje jak krece mazdzure do 4000obr/min a ona słabnie
no ja raczej staram się nie jeździc do pustego lpg, mniej więcej zawsze taknuke kiedy miajm 310 km od momentu zatankowania (butla 35 litrów) tak żeby miec zapas gazu, kidyś mi się zarzyło że gaz mi się skończył podczas wyprzedzania i dlatego staram się tego teraz unikac.
- Od: 3 mar 2007, 19:17
- Auto: mazda 626 GE FP 1993
slav napisał(a):przerob sobie na SGI to samo Ci sie przelaczy w takiej sytuacji na PB
miałem kiedyś auto na gaz to też nie pomoże... bo mi zawór sie zablokował i popychaćz zgiał, krzywkę na wałku ścięło i wogóle kaszana. Jechałem może 120kmh, wyprzedzałem ze 4-5 aut na długiej prostej, auta jechały zderzak w zderzak więc nie maiłem jak zjechać ale dałem radę
A co do tematu – ja leje jak mi się kończy paliwo i zawsze pod korek
damian626 napisał(a): kidyś mi się zarzyło że gaz mi się skończył podczas wyprzedzania i dlatego staram się tego teraz unikac.
No ja jeździłem zagazowanym oplem nic miłego kiedy tak nagle gazu zabraknie
A w temacie to ja zawsze pod korek się staram (jeszcze się nie zdarzyło żeby nie

Tankuję od razu bo już raz sam turlałem autko na szczęście wachy zabrakło już na zjeździe do stacji
- Od: 5 lis 2007, 20:32
- Auto: Mazda 323F, '96 r., 1.5 16v
Ja tezmarek napisał(a):ja leje jak mi się kończy paliwo i zawsze pod korek
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Malucha lalem od zapalonej rezerwy pod korek
Ale tam od dna wchodzilo ~80zl
Mazde teraz 2x 100 i raz pod korek. Mam spalanie jakies dziwne i musze cos z tym zrobic w niedlugim czasie...
Mazde teraz 2x 100 i raz pod korek. Mam spalanie jakies dziwne i musze cos z tym zrobic w niedlugim czasie...
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG